avainlippuKoikkelan laadukkaat, kotimaiset paperituotteet: suloiset kirjanmerkit, ihanat kortit ja söpöt tarrat. Kortit ja kirjanmerkit on painettu laadukkaalle, päällystetylle silkkipintaiselle kartongille (280 g). Itselle tai lahjaksi ystävälle, Rakkaalle! ?  Valikoimasta löytyy sekä hempeitä että hauskoja postikortteja ja kirjanmerkkejä. Suloisia tarroja voi käyttää askarteluun ja koristeluun. Klikkaa alta kategoria ja tutustu lähemmin!

Tuotteet on suunnitellut Koikkelan Kiiki (eli Kirsi-Maria Hiltunen), ja ne on painettu Suomessa: kortit Rannikon Laatupainossa Vihannissa (vanhemmat kortit Lahden PPD:llä), tarrat Raahen Painopisteessä. Koikkelan korteille, kirjanmerkeille ja tarroille on myönnetty avainlippu merkiksi kotimaisuudesta.

Laaja valikoima kauniita, kotimaisia postikortteja

kotimaiset postikortit
Laaja valikoima kotimaisia postikortteja erilaisiin tarkoituksiin: syntymäpäiväkortit, mietelausekortit, tsemppikortit, joulukortit, Halloween-kortit jne.

Koikkelalta saat monenlaisia kortteja ilahduttamaan ystävää, lasta, rakasta. Valikoimasta löytyy mm. onnittelukortteja, hauskoja kortteja teksteillä, runollisia mietelausekortteja, motivaatiokortteja, tsemppikortteja, piirrettyjä kortteja eläinhahmoilla, värityskortteja, joulukortteja ja Halloween-kortteja.

? Tutustu korttivalikoimaan!

Ihania kirjanmerkkejä lukutoukalle!

kotimaiset kirjanmerkit netistä
Koikkelan kauniit, kotimaiset kirjanmerkit lahjaksi tai itselle

Mikä ihana valikoima erilaisia kirjanmerkkejä! Lukutoukan elämä helpottuu, kun kirjan väliin saa sujauttaa kauniin kirjanmerkin. Hauska kirjanmerkki innostaa lapsen lukemaan! Koikkelan ihanasta valikoimasta löydät oman kirjanmerkin jokaiselle ja jokaiseen lukuhetkeen!

? Tutustu kotimaiseen kirjanmerkkivalikoimaan!

Suloiset tarrat lapselle, askarteluun, koristeeksi

tarrat lapsille
Ihanat kotimaiset tarrat lapsille, askarteluun ja koristeeksi!

Söpöjä eläinhahmoja, kauniita siipiä, hauskoja gekon kädenjälkiä, gekkolapset leikkimässä, uintia, leikkiä, jäätelönsyöntiä… Koikkelan värikkäät tarrat ilahduttavat niin lapsen kuin aikuisen! Testatusti myös lasten mieleen: Kiikin lapset olivat mukana tarrasuunnittelussa!

? Tutustu kotimaiseen tarra-valikoimaan!

Löydä ihanat, kotimaiset paperituotteet – Koikkelalta tietenkin! ?