Lukemista lapsille ja perheille! Lumoavat lastenkirjat värikkäine kuvineen sopivat monenikäisille lapsille. Sekä hauskat tarinat että ihana kuvitus ovat Kirsi-Marian käsialaa. Hauskoissa puuhakirjoissa riittää värittämistä ja tekemistä. Kirjat on testattu ja hyviksi havaittu Kirsi-Marian omien lasten toimesta!

Runsaasti kuvia sisältävät suurikokoiset kirjat sopivat syntymäpäivä- tai joululahjaksi omalle lapselle, kummilapselle, lapsenlapselle tai lapsen kaverille – kenelle vain, joka pitää hyvistä tarinoista ja kauniista kuvista.

Lastenkirjat soveltuvat noin 4-8-vuotiaille lapsille, tietenkin lapsesta riippuen. Pienemmät lapset pitävät esimerkiksi lastenkirjan suurista Etsi-kuvista, isommat lapset voivat harjoitella lukemista kirjojen avulla.

Uudenlaista tekemistä ja lukemista lapsille löydät täältä! Tuotteet on painettu mm. Joutsenmerkin saaneessa Painotalo Plus Digitalissa Lahdessa. Lue lisää vastuullisuudesta.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!

personoitu kirja lapselle
Lastenkirja Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit yhdistää lukukirjan ja puuhakirjan: lapsi pääsee itse kuvittamaan!

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit on täysin uudenlainen lastenkirja, jossa lapsi (tai aikuinen) pääsee itse kuvittamaan tarinan! Tarina kertoo sisaruksista Aliisa ja Eetvartti, jotka lähtevät ystävän luo synttäreille. Pääset käyttämään mielikuvitusta, miettimään kirjat hahmot ja piirtämään heidät, piirtämään synttärikakun ja muuta hauskaa! Lopputuloksena personoitu kirja lapselle – sitä on ihana lukea uudelleen ja uudelleen.

Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla

lukemista lapsille
Hauska lastenkirja lahjaksi! Lastenkirjan teemoina ystävyys, toisten auttaminen ja harrastukset.

Värikkään lumoava lastenkirja Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla lumoaa lapset ja aikuiset. Ystävyydestä ja toisten auttamisesta kertovan kirjan on kirjoittanut ja kuvittanut Kirsi-Maria Hiltunen. Tarinan lomassa tulee esitellyksi monia mukavia harrastuksia: karting, frisbeegolf, rantalentis ja uinti.

Lastenkirjan yhteistyökumppaneita ovat Siikajoen kunta, Ruukin Osuuspankki ja Ruukin FK-kerho.

Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

Värityskirja ja tehtäviä lapsille
Lapsille hauska puuhakirja täynnä värityskuvia ja tehtäviä.

Hauska puuhakirja Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä hauskoine kuvineen ja monipuolisine tehtävineen tarjoaa tekemistä lapselle pitkäksi aikaa. Veikeitä hahmoja sisältävä puuhakirja on Kirsi-Maria Hiltusen kuvittama ja laatima.

Puuhakirjan yhteistyökumppaneita ovat Siikajoen kunta, Ruukin Osuuspankki ja Ruukin FK-kerho.

Arvostelukappale

Toimittajana tai arvostettuna kirjabloggaajana voit saada ilmaisen arvostelukappaleen Koikkelan lastenkirjoista suoraan kustantajalta. Lähetä sähköpostia osoitteeseen
kirsimaria.hiltunen {et} koikkela.fi
ja kerro, mihin tarkoitukseen ja mihin osoitteeseen arvostelukappaleen tarvitset.