Haluaisiko kirjastonne valikoimiinsa pienkustantamo Koikkela Kustannuksen laadukkaita, kotimaisia kirjoja? Tutustu Koikkelan koko valikoimaan.

Saat kirjat kirjastoon joko suoraan Koikkela Kustannukselta tai kirjavälitykspaikkojen kautta. Kaikki Koikkelan kirjat ovat tilattavissa seuraavista välityspalveluista:

Jos haluat tarjouksen suoraan kustantamolta, ota yhteyttä. Lähetän mielelläni kirjat suoraan kirjastolle. Autan mielelläni myös kaikissa muissa asioissa.

Tietoa Koikkela Kustannuksesta

Koikkela Kustannus on pienkustantamo Siikajoen Ruukista; perustajansa Kirsi-Maria Hiltusen unelma. Kirsi-Maria haluaa tuoda elämyksiä, ajattelun aiheita, ihania hetkiä, hauskuutta ja kaikkia elämän sävyjä lapsille ja aikuisille.

Koikkelan kirjat ovat saaneet hyvää palautetta lukijoiltaan. Kirjoja on sanottu mm. oivaltaviksi, hauskoiksi, aarteeksi. Kirjakohtaista palautetta löydät kunkin kirjan kohdalta alaotsikosta Lukijapalautetta. (Pääset k.o. kohtaan kirjasivun yläreunan linkistä.)

Koikkelan tuotteet ovat laadukkaita, suurella sydämellä tehtyjä ja täysin suomalaisia. Ne tehdään ja painetaan Suomessa – paperituotteiden painopaikkana toimii Rannikon Laatupaino Vihannissa (ensimmäisissä Koikkelan paperituotteissa Painotalo Plus Digital Lahdessa). Ympäristö ja vastuullisuus otetaan huomioon tekemisissä.

Linkit lisätietoihin:

Lataa esite Koikkela Kustannuksesta.