Kotimainen karamelli kirjan kaveriksi! Konstan karamelli on täydellinen herkku hedelmä- ja salmiakkimakujen ystäville: raidallista karamellitankoa löytyy vadelmasalmiakin makuisena ja päärynäsalmiakin makuisena. Kumpi on Sinun suosikkisi?

Huomaa, että Konstan karamellilla on kokoa: herkullisella karkkitangolla on pituutta 20 senttiä ja painoa peräti 50 grammaa! Karamellista riittää vaikka kaverille jaettavaksi!

Konstan karamellit on makusteltu ja testailtu mm. Kiikin lasten Roosan ja Eepin toimesta ja suussasulavan herkullisiksi todettu! Vieläpä moneen kertaan – pitäähän sitä karkkia saada maistaa useammin kuin kerran, jotta varmasti tietää pitääkö vai ei! 🙂

avainlippuMaukkaat karamellitangot valmistetaan Koikkelalle käsityönä Ilmajoella: suomalaista herkkulaatua Namituvalta! Koikkelan karamelleille on myönnetty avainlippu kotimaisuuden merkiksi.

Kotimainen karamelli sopii mainiosti kirjalahjan kaveriksi lapselle tai aikuiselle. Koikkelalta saat kaikki tuotteet valmiiksi valitsemaasi lahjapaperiin käärittynä – lue lisää Koikkelan lahjapalvelusta.

 

Karamellitangon ainesosat

Konstan karamelli: Vadelma-salmiakki

Ainekset: sokeri, tärkkelyssiirappi, salmiakki, aromi, väri (E153, E163, E160a).

 

Konstan karamelli: päärynä-salmiakki

Ainekset: sokeri, tärkkelyssiirappi, salmiakki, aromi, safloriuute, väri (E153, E131).

 

Ravintotiedot

Ravintosisältö/100g: energia 1552 kJ/371 kcal, rasva 0g, josta tyydyttynyttä 0g, proteiini 0g, suola 0g, hiilihydraatit 93g, josta sokereita 90g.

Psst: kurkkaa myös muu Koikkelan herkkuvalikoima, kuten suussasulavan ihanat tikkarit, mainiot salmiakit, makoisat luomukahvit ja herkulliset makuteet, ja tutustu ihaniin lasten kirjoihin! Mikä olisikaan hauskempi lahja lapselle kuin luku- tai puuhakirja ja sen kaveriksi herkullinen karkki?

Koikkelalta saat myös mm. upeat, värikkäät lasten taulut!