Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Klarna-maksutapa ja jouluetu!

Hei! Tiesithän, että voit ostaa Koikkelan verkkokaupasta turvallisesti ja joustavasti Klarnan avulla?

Lue ajankohtaisesta jouluedusta alempaa.

3 helppoa ja turvallista Klarna-maksutapaa:

  • Maksa nyt.
    Maksa ostoksesi heti. Se siitä!
  • Maksa myöhemmin.
    Miksi maksaa tuotteista, joita et ole vielä saanutkaan? Valitse 14 päivän ilmainen maksuaika, jolloin vastaanotat ensin tuotteesi ja maksat vasta kun olet tyytyväinen ostokseesi.
  • Pilko maksut.
    Kerää kaikki maksusi yhdelle laskulle ja valitse, kuinka monessa kuukausierässä haluat maksaa.

Klarna-sovellus

Klarna-sovellus ja ostajan turva takaavat turvallisia ja smoootheja ostoksia!

Shoppailu on hauskaa, mutta sen pitää myös olla turvallista ja joustavaa. Klarna-sovelluksessa voit ongelmatilanteiden ilmetessä laittaa maksusi tauolle, saat muistutuksia auki olevista maksuistasi, voit joustavasti vaihtaa maksutapaa (myös ostamisen jälkeen) ja voit pyytää apua ostoksiisi liittyen 24/7 chatissämme.

Lataa sovellus ja koe, miten smooothia shoppailu voi olla!

Ajankohtaista:

Tee jouluostokset nyt, maksa helmikuun alussa.

Nyt voit tehdä jouluostoksesi kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun alussa! Joulukampanjaetuna voit tehdä ostoksesi marras-joulukuussa ja maksaa vasta 3. helmikuuta. Maksat vain aloitusmaksun 4,99 € jokaista kampanjalaskua eli ostokertaa kohden.

Luottotietojen tarkistus

Oston yhteydessä tehdään luottopäätös, mikä voi edellyttää luottotietojesi tarkistamista. Emme luovuta luottotietojasi pankeille tai muille luotonantajille.

Siirtyminen joustavaan erämaksuun

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä kuukausittain 19,90 %:n korolla. Voit hakea laskun muuttamista joustavaksi erämaksuksi maksamalla kokonaissummaa pienemmän summan. Joustava erämaksu tarkoittaa, että maksat omaan tahtiisi – kuukausittainen minimisumma on 1 % jäljellä olevasta velasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. Voit milloin tahansa maksaa koko luoton pois kerralla.

Esimerkki: Jos teet ostoksen marraskuun alussa ja maksat koko ostoksen helmikuussa eräpäivään mennessä, kertaluoton todellinen vuosikorko 500 €:n ostokselle 4,99 €:n aloitusmaksulla on 6,14 %. Kertaluoton kokonaiskustannus on 504,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivään mennessä). Jos siirryt joustavaan erämaksuun, esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 93 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 21.82 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1111 €.

Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu.

Kampanjalaskuun sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.

Linkki vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

(Tiedot: Klarna)