Apurit Roosa-Ilona ja Eemil-Eepi eli Koikkelan Kiikin (Kirsi-Maria Hiltusen) lapset ovat korvaamaton apu monessa. He haluavat mielellään antaa kommenttejaan etenkin lasten tuotteista, kuten lasten kirjoista, korteista ja tarroista. Lisäksi he todella mielellään testailevat uusia tuotteita, kuten (yllätys yllätys!) uusia karkkeja! Eepi on myös lukenut mm. Markuksen kirjan ja pitää siitä todella paljon. Roosa on lukenut Kirsi-Marian lastenkirjat ja runokirjat jo moneenkin otteeseen!

Marraskuussa 2022 Roosa ja Eepi pääsivät myös mukaan kirjasuunnitteluun, sillä heiltä ilmestyi ikioma lastenkirja Roosan ja Eepin puuhakirja! Väritettävän lorukirjan kuvitus on Roosan ja Eepin käsialaa – tutustu tähän upeaan kirjaan lisää.

Roosa ja Eepi haluavat itse olla mukana ja haluavat, että heidät myös mainitaan näillä sivuilla – täytyyhän kunnia antaa niille, keille se kuuluu! Eepi on itsekin monella tavalla julkisesti esillä, kuten alta näet. Myös Roosa haluaisi mm. tubettaa.

Roosa-Ilona

pienyrittäjän lapsi
Roosa on eläväinen ilopilleri, joka pitää kartingista, Taekwon-Dosta, lumilautailusta, lukemisesta ja voimistelusta.

Roosa-Ilona on 9-vuotias ilopilleri. Hän tykkää mm. piirtää, tanssia, lukea, liikkua monella tavalla (mm. temppuilla trapetsitangolla eli tangolla, joka roikkuu katosta köysillä). Harrastuksiin kuuluvat mm. kesäisin karting ja talvisin Taekwon-Do ja lumilautailu. Touhua riittää tämän ikiliikkujan kanssa!

Roosa tykkää katsoa YouTubesta monia tubettajia, ja hän haluaisi itsekin tehdä videoita. Useamman videon hän on jo kuvannut, kunhan joku auttaisi häntä editoimisessa. Aika näyttää, tuleeko Roosalle oma kanava.

Roosa halusi mukaan Koikkelan SoMe-messuille joulukuussa 2022 ja rupattelimme niitä näitä Roosan kanssa videolla. Tässä näet meidän jutteluja (videon ajasta 1:22:38 eteenpäin , video alkaa automaattisesti oikeasta kohdasta):

Roosalta on tulossa oma korttisarja, jahka äiti ehtii skannata ja lähettää ne painoon! Pysy siis kuulolla!

Eemil-Eepi

pienyrittäjän lapsi
Eemil-Eepi on pohdiskelija, joka pitää pelaamisesta, kartingista ja lentämisestä!

Eemil-Eepiä on jo 13-vuotias miehenalku – jo äitään pitempi ja vahvempi! Kuvissa Eepi on vielä ala-asteikäinen, mutta nyt hän on jo yläasteella ja miehistynyt kovasti.

Eepi on mukana monenlaisissa jutuissa. Pienestä pitäen hän on ajanut kartingia ja menestynyt hienosti, mm. voitti vuosina 2020, 2021 ja 2022 oman sarjansa pohjoisen aluemestaruuden. Eepin karting-uraan voi tutustua hänen omalla Facebook-sivullaan Eeppinen racing.

Eepillä on ollut monia YouTube-kanavia, mutta ne ovat tainneet jäädä vuosien saatossa. Nykyään Eepi haaveilee lentäjän urasta. Hänellä onkin jo takana satoja lentotunteja omalla lentosimulaattorilla – Eepille on hankittu vuosien saatossa synttäri- ja joululahjoina simulaattori. Saa nähdä, pääsemmekö joskus tulevaisuudessa lentokapteeni Eemil-Eepi Mäki-Uuron lennolle!

Kiitos, Roosa ja Eepi, kaikesta avusta! <3