❤️ Koikkelan kirjan ostajalle kirjailijan nimikirjoitus kaupan päälle ❤️

Kun ostat kirjan Koikkela Kustannuksen verkkokaupasta, saat halutessasi kirjailijan omakätisen nimikirjoituksen ja omistuskirjoituksen kaupan päälle. Ota huomioon, että muiden kuin Kirsi-Marian nimikirjoituksen hankkimiseen pitää varata pari päivää, joten tilauksen lähteminen kestää 1-4 päivää pidempään.

Ohjeet kirjailijan nimikirjoituksen saamiseksi:

Ennen kuin lisäät kirjan ostoskoriin, valitse Kirjailijan nimikirjoitus -kohdan alasvetovalikosta Kirjailijan nimikirjoitus.

Jos haluat nimmarin lisäksi omistuskirjoituksen kirjoita haluamasi teksti Omistuskirjoitus-kohtaan.

Esimerkiksi jos haluat kirjaan tekstin “Lukuintoa Lauralle” ja kirjailijan nimikirjoituksen, valitse alasvetovalikosta “Kirjailijan nimikirjoitus” ja kirjoita Omistuskirjoitus-kohtaan “Lukuintoa Lauralle”.

Markus Kuotesahon nimikirjoitus

Huomaa, että Markus Kuotesahosta kertovaan kirjaan voit halutessasi saada Markuksen nimmarin ja omistuskirjoituksen – se sisältyy kirjan hintaan.

Markus-kortteihin voit saada Markuksen nimikirjoituksen lisähintaan 3,00€ (sis. alv 24%). Markus kirjoittaa nimikirjoituksen kortin takapuolella. Muista valita yksittäin myytävät kortit, esimerkiksi fanikortit yksittäin – korttisetteihin ei voi saada nimikirjoitusta.

Huomaa, että Markuksen nimikirjoituksen saamiseen pitää varata 1-3 päivää aikaa, joten tilauksen lähteminen kestää hieman kauemmin kuin ilman nimmaria.