❤️ Koikkelan kirjan ostajalle kirjailijan nimikirjoitus kaupan päälle ❤️

Kun ostat kirjan Koikkela Kustannuksen verkkokaupasta, saat halutessasi kirjailijan omakätisen nimikirjoituksen ja omistuskirjoituksen kaupan päälle. Ota huomioon, että muiden kuin Kirsi-Marian nimikirjoituksen hankkimiseen pitää varata pari päivää, joten tilauksen lähteminen kestää 1-4 päivää pidempään.

Ohjeet kirjailijan nimikirjoituksen saamiseksi:

Ennen kuin lisäät kirjan ostoskoriin, valitse Kirjailijan nimikirjoitus -kohdan alasvetovalikosta Kirjailijan nimikirjoitus.

Jos haluat nimmarin lisäksi omistuskirjoituksen kirjoita haluamasi teksti Omistuskirjoitus-kohtaan.

Esimerkiksi jos haluat kirjaan tekstin “Lukuintoa Lauralle” ja kirjailijan nimikirjoituksen, valitse alasvetovalikosta “Kirjailijan nimikirjoitus” ja kirjoita Omistuskirjoitus-kohtaan “Lukuintoa Lauralle”.

Markus Kuotesahon nimikirjoitus

Huomaa, että Markus Kuotesahosta kertovaan kirjaan voit halutessasi saada Markuksen nimmarin ja omistuskirjoituksen – se sisältyy kirjan hintaan.

Muihin Markus-tuotteisiin voit saada Markuksen nimikirjoituksen lisähintaan 3,00€ (sis. alv 24%).

Markus Kuotesaho t-paitoihin voit saada lisämaksusta Markuksen omakätisen nimmarin t-paidan selkäpuolelle. Nimikirjoitus tehdään vedenpitävällä tekstiilitussilla, joten se pysyy takuuvarmasti.

Myös Markus Kuotesaho kortteihin voit saada Markuksen omakätisen nimmarin lisähintaan. Markus kirjoittaa nimikirjoituksen kortin takapuolella. Muista valita yksittäin myytävät kortit, esimerkiksi fanikortit yksittäin – korttisetteihin ei voi saada nimikirjoitusta.

Huomaa, että Markuksen nimikirjoituksen saamiseen pitää varata 1-3 päivää aikaa, joten tilauksen lähteminen kestää hieman kauemmin kuin ilman nimmaria.