Tulosta tästä värityskuvia lapsille. Värityskuvat ja tehtävät sopivat monenikäisille lapsille käytettäväksi kotona, kerhossa, varhaiskasvatuksessa tai esikoulussa. Erityisen hyvin kuvien ja tehtävien parissa viihtyvät 4-12-vuotiaat.

”Puuhakirja innosti tulevan eskarilaisen sekä väritys- että tehtäväpuuhiin useina hetkinä.”
Instagram-tili @kotoillenkirjakourassa (lue koko palaute Koikkelan blogista)

Värityskuvia lapsilta lapsille!

Lasten kuvittamassa puuhakirjassa on loruja, tehtäviä, vitsejä sekä Roosa-Ilonan (8v) ja Eemil-Eepin (12v) piirtämiä värityskuvia . Värittämisen jälkeen kirjasta jää muistoksi persoonallinen, itse väritetty lorukirja! Tulosta tästä neljä sivua väritettävää lapsilta lapsille.

tulosta värityskuvia
Tulosta lasten piirtämiä värityskuvia väritettäväksi!

Tekemistä tehtäväkirjasta Alakko nää värittää? Tehtäviä ja väritettävää Oulusta

Muhkeassa 72 sivuisessa puuhakirjassa on monenlaista tekemistä. Tästä voit tulostaa pari esimerkkiaukeamaa monipuolisesta tehtäväkirjasta. Väritä ja tee tehtävät.

tehtäväkirja
Esimerkkitehtävä puuhakirjasta Alakko nää värittää?
tehtäväkirja
Esimerkkitehtävä ongintaa ja sanasokkelo kirjasta Alakko nää värittää?

Värityskuvia lastenkirjasta Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit

Nämä värityskuvat ovat uudenlaisesta lastenkirjasta, jonka lapsi pääsee kuvittamaan itse! Värityskuvat ovat kirjan loppupuolella antamassa inspiraatiota ja ideoita.

Tulosta tästä lapselle värityskuvia naamiaisasuista, esimerkiksi prinsessan ja merirosvon puku, sekä värityskuvia eläimistä, kuten sammakko, hirvi ja norsu.

värityskuvat lapsille prinsessa ja velho
Värityskuva: prinsessan ja velhon asut (tämä kuva sivulla 1)
värityskuvat lapsille: merirosvo ja pelle
Värityskuva: pellen ja merirosvon asut (tämä kuva sivulla 2)

 

tulosta värityskuva lapselle
Tulosta lapselle eläinaiheiset värityskuvat (tämä kuva sivulla 1).
tulosta värityskuva lapselle
Tulosta lapselle eläinaiheiset värityskuvat (tämä kuva sivulla 2).

Värityskuvia lapsille Hilpertti Hiiren kirjasta

Näissä värityskuvissa seikkailevat Hilpertti Hiiren ja ystävien lastenkirjasta ja puuhakirjasta tutut hahmot: Hilpertti Hiiri, Noora Norsu, Afelia ja Anselmi Apina, Ikka Norsu ja Henri Hippo.

Jos lapsi pitää suloisista eläimistä, tulosta tästä palapelitehtävä, jonka voi myös värittää, sekä hauska värityskuva veikeistä eläinhahmoista herkuttelemassa jäätelöillä:

Tulosta värityskuvia lapsille
Lapselle väritettävää ja tehtävää – suloiset eläinhahmot seikkailevat! Tulosteessa 4 sivua väritettävää ja tekemistä.

Jos lapsi pitää autoista ja autourheilusta, näissä tulostettavissa tehtävissä hauskat eläinhahmot seikkailevat kartingin parissa. Väritä ja tee tehtävät:

Tulosta värityskuvia lapsille
Karting-aiheisia värityskuvia ja tehtäviä lapsille. Tulosteessa 4 sivua väritettävää ja tekemistä.

Lisää värityskuvia lapsille

Koikkelan monipuolisissa ja innostavissa puuhakirjoissa riittää sekä väritettävää että tekemistä. Niiden parissa viihtyy pitkiä aikoja!

Kaikkiin Koikkelan puuhakirjoihin on käytetty tukevaa, laadukasta paperia, jolle voi värittää huoletta tussilla tai vaikka vesiväreillä. Kovempikaan tussin painallus ei näy toisella puolella läpi, joten pienikin lapsi voi värittää tusseilla. Pienkustantamo Koikkela Kustannksen tuotteet ovat laadukkaita ja täysin suomalaisia painoa myöten – lue lisää.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan isomman erän kirjoja esim. esikouluun, kerhoon tai varhaiskasvatukseen, ota yhteyttä!

Roosan ja Eepin puuhakirja – väritettävää, tehtäviä, loruja ja vitsejä

Monipuolinen puuhakirja, josta värittämisen jälkeen tuleekin persoonallinen, itse väritetty lorukirja! Kuvitukset on koottu Roosa-Ilona Mäki-Uuron (8v) ja Eemil-Eepi Mäki-Uuron (12v) vuosien varrella tekemistä piirroksista ja maalauksista. Upea väritettävä lorukirja lapsilta lapsille.

Saatavilla Koikkela Kustannuksen verkkokaupasta hintaan 10,00€ (sis. alv 10%).

Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

Monipuolinen puuhakirja täynnä väritettävää ja tehtäviä 3-6-vuotiaille. Puuhakirjan hahmot kokeilevat erilaisia kesäisiä harrastuksia: uintia, rantalentopalloa, frisbeegolfia ja karting-ajoa. Kuvien lomassa kulkee tarina pienin tekstiosioin.

Värityskuvien lisäksi puuhakirjassa on monenlaisia tehtäviä: palapelitehtäviä, sokkeloita, eroavaisuuksien etsimistä ja muuta mukavaa.

Saatavilla Koikkelan omasta verkkokaupasta hintaan 10€ (sis. alv 10%) sekä jälleenmyyjiltä.

Tiesitkö, että samat veikeät eläinhahmot seikkailevat myös kirjassa Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla? Lue lisää ihanasta lastenkirjasta Koikkelan sivuilta.

Alakko nää värittää? Tehtäviä ja värityskuvia Oulusta

Peräti 72 sivua täynnä erilaisia tehtäviä ja joka sivulla paljon väritettävää! Tehtävissä on mm. sokkeloita, sanasokkeloita, oikean varjokuvan etsimistä, erojen etsimistä sekä helppoja ja terveellisiä välipaloja koululaiselle!

Alakko nää värittää? on myynnissä Koikkelan verkkokaupassa hintaan 13€ (sis. alv 10%) sekä jälleenmyyjiltä.

Samat hauskat eläinhahmot seikkailevat kirjassa Alakko nää mua? Satua ja totta Oulusta. Lue Ouluun sijoittuvasta romaanista lisää Koikkelan sivulta.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi

Tai haluaisiko lapsi mieluummin piirtää ihan itse? Täysin uudenlainen puuhakirjan ja lastenkirjan yhdistelmä tarjoaa lapsille mahdollisuuden kuvittaa kokonainen lastenkirja! Lapsi pääsee mm. päättämään tarinan hahmot ja piirtämään heidät. Kuvitustehtävien lisäksi kirjassa on joitakin värityskuvia inspiraatioksi.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit löytyy Koikkelan verkkokaupasta hintaan 10€ (sis. alv 10%) sekä jälleenmyyjiltä.

 

 

Lisää hauskoja ja kehittäviä kirjoja ilmestyy Koikkelalta joka vuosi, joten pysy mukana! Tutustu Koikkelan Lukutoukkiin ja kuulet ensimmäisenä uutuuksista!