Keitä me olemme? Keitä ovat Koikkela Kustannuksen kirjailijat? Entä Koikkelan maskotit ja hahmot?

Koikkela Kustannuksen kantava voima on yrittäjä, kirjailija Kirsi-Maria Hiltunen, jonka Suuri Unelma tämä pienkustantamo on. Koikkela Kustannus toimii Kirsi-Marian toiminimen alla, ja hän hääriikin kaikessa ja kaikkialla Koikkelan parissa: nettisivuilla, SoMessa, kirjojen parissa jne. Mm. Koikkelan logo, nettisivut, verkkokauppa ja kirjojen ulkonäkö & taitto ovat Kirsi-Marian käsialaa.

Kiikin lapset Roosa ja Eepi ovat olleet alusta asti vahvasti mukana Koikkelan tarinassa mm. kommentoimalla lasten tuotteita ja antamalla tärkeää palautetta suunnitelmista. Onpa heiltä ilmestynyt ensimmäinen kirjakin, nimittäin Roosan ja Eepin kuvittama loru- ja puuhakirja! Roosa ja Eepi ansaitsevat tunnustuksen ja esittelyn – kiitos avustanne!

Keväällä 2019 mukaan saapui Kirsi-Marian sisko, taitava sanankäyttäjä ja tarinankertoja Anne-Riikka Hanhela esikoisromaanillaan.

Syksyllä 2019 joukkoon liittyi mukaansatempaavia ja jännittäviä tarinoita kirjoittava Tiina Pietarila novellikokoelmallaan.

Kesällä 2020 Markus Kuotesaho liittyi joukkoomme – Markus on taitava tarinoija ja piirtäjä ja tunnettu ”koko kansan Markus”. Ensimmäisinä tuotteinamme ovat Markuksen elämäkerta, t-paidat ja kortit, mutta lisää on tulossa.

Kesällä 2020 aloimme suunnitella Arto Annalan lastenkirjaa, joka ilmestyi joulukuussa 2021.

Klikkaa kuvaa ja saat lisää tietoa meistä. ?

Koikkela Kustannuksen kirjailija, kustantaja Kirsi-Maria Hiltunen  yrittäjän lapset  Koikkela Kustannuksen esikoiskirjailija Anne-Riikka Hanhela  tarinankertoja  Markus Kuotesaho Revonlahti  Arto Annala

Voit myös tutustua Koikkelan maskoteihin eli ihanaan gekkoperheeseen. Tiesitkö muuten, että gekkoperheen hahmot on luonut Kirsi-Maria eli hän on suunnitellut muokannut krokotiilipuvuista gekkotytön, -pojan, -äidin ja -isän.

Koikkelan maskottiperhe
Tutustu ihanaan gekkoperheeseen

 

Tervetuloa tutustumaan Koikkela Kustannuksen kirjailijoihin ja taustavoimiin!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä.