Lähetä kortti netistä ystävälle, rakkaalle, lapselle, läheiselle! Koikkelan korttipalvelun avulla lähetytät käsinkirjoitetun kortin suoraan vastaanottajalle Koikkelan verkkokaupasta. Kätevä tapa muistaa kaukana asuvaa läheistä. 💖

Koikkelan korttivalikoimasta löytyy kortteja joka lähtöön: onnittelukortteja, mietelausekortteja, hauskoja kortteja, Tellu-kortteja, Hilpertti Hiiren ja ystävien piirrettyjä kortteja, Markus-fanikortteja, väritettäviä kortteja, gekkoperheen kortteja, autokortteja, joulukortteja. Tutustu laajaan korttivalikoimaan. Kaikki kortit ovat täysin kotimaisia: suunniteltu ja painettu Suomessa.

Muista myös lisämaksuton Koikkelan lahjapalvelu – ilahduta kaukana asuvaa ystävää, läheistä, päivänsankaria kauniisti paketoidulla lahjalla ja kortilla.

Korttipalvelun ohjeet:

korttipalvelu
Lähetytä käsinkirjoitettu kortti suoraan Koikkelasta vastaanottajalle. Alta löydät ohjeet korttipalvelun käyttöön – kuvan numerot viittaavat ohjeen kohtiin.
 1. Valitse ja klikkaa auki Koikkelan verkkokaupan korttivalikoimasta sopiva korttisarja.
  • Huom. valitse korttivalikoima, jossa lukee kortit yksittäin. (Settinä ostettaviin kortteihin ei voi sisällyttää korttipalvelua.)
  • Esimerkiksi valitse Onnittelukortit yksittäin, jos haluat lähettää onnittelukortin.
 2. Kussakin korttisetissä on useampi kortti, mistä valita. Valitse alasvetovalikosta haluamasi korttimalli. (Kuvassa numero 2.)
  • Näet kuvat korteista vasemmalla puolella. Kortin nimi lukee kuvan alla.
 3. Valitse LISÄPALVELU-valikosta Korttipalvelu (+5,00€). (Kuvassa numero 3.)
  • Korttipalvelun hinta lisätään kortin hintaan.
  • Hinta sisältää alv 24%.
 4. Seuraavassa kohdassa on tarjolla erilaisia valmiita tekstejä. (Kuvassa numero 4.)
  • Jos haluat, voit valita alasvetovalikosta jonkin näistä teksteistä. Voit lisätä myös omaa tekstiä seuraavassa kohdassa (kohta 5).
  • Jos haluat pelkästään oman tekstin, älä tee mitään tässä kohdassa.
 5. Seuraavassa kohdassa voit kirjoittaa oman tekstin. (Kuvassa kohta 5.)
  • Tämä voi olla edellisen kohdan valmiin tekstin lisänä tai pelkästään.
  • Huomaa, että osoitetiedot merkitään Kassalla toimitusosoite-kohtaan.
 6. Lisää personoitu kortti Ostoskoriin.

Nyt korttisi on personoitu. Muista laittaa Kassalla toimitusosoitteeseen vastaanottajan tiedot, niin kortti lähtee suoraan oikeaan osoitteeseen!