Koikkelan lahjapalvelu netissä on kätevä ja helppo tapa muistaa ystävää, rakasta, lastenlasta, läheistä silloin, kun et itse pääse paikalle.

  • Yllätä toisella paikkakunnalla asuva läheinen.
  • Jos asut itse ulkomailla, lahjapalvelun avulla voit ilahduttaa Suomessa asuvan läheisen.

Valitse Koikkelan valikoimasta sopiva lahja, valitse tuotteelle ilmainen paketointi (lahjapaperivaihtoehdot kuvattuna alempana) ja lähetä lahja suoraan lahjansaajalle – muista siis lisätä kassalla lahjansaajan osoitetiedot toimitusosoitteeseen. Kun toimitusosoite on eri kuin tilaajaosoite, mitään ylimääräistä, kuten toimituslistoja, ei laiteta mukaan – vastaanottaja saa vain kauniin paketin.

Jos lahjasi on yksittäinen, pieni tuote, kuten kirja tai t-paita, se jaetaan postitse suoraan vastaanottajan postilaatikkoon tai -luukkuun. Jos läheisesi asuu Oulun tai Raahen alueella, voit valita toimitustavaksi myös kotiinkuljetuspalvelun – tarkista, että lahjansaajan postinumero löytyy listalta.

Koikkelan korttipalvelun avulla voit lisätä paketin mukaan käsinkirjoitetun kortin, jolloin vastaanottaja tietää paketin olevan Sinulta. Katso lisäohjeet.

Koikkelan lahjapalvelu toimii kaikille Koikkelan tuotteille. Tutustu ja tilaa kotimaiset tuotteet Koikkelan omasta verkkokaupasta. 🥳

Huomaa: koko tilaus lähetetään aina annettuun toimitusosoitteeseen. Jos siis haluat tilata sekä itsellesi että suoraan lahjansaajalle, tee kaksi erillistä tilausta.

Lahjapalvelun lahjapaperivaihtoehdot

Valittavanasi on neljä kaunista lahjapaperivaihtoehtoa, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva (kuvat alla):

  • Raidallinen lahjapaperi
  • Metsän eläimet -lahjapaperi
  • Kauriit-lahjapaperi
  • Punainen Tontut-lahjapaperi

Jos Sinulla on toiveita lahjassa käytetyn lahjanarun tai sydän-tarran suhteen, voit kirjoittaa toiveesi Kassalla olevaan viestikenttään. Sydän-tarroja on kolmenlaisia (vaihtoehdot näkyvät pakettikuvissa alla):

  • Punainen sydän valkoisilla palloila
  • Pinkki sydän valkoisilla palloilla
  • Valkoinen sydän punaisella tekstillä: Hyvää joulua!

Lahjanauhoja on monen värisiä, näet niitä lahjapakettikuvissa.

lahjapalvelu
Raidallinen lahjapaperi
lahjapalvelu
Metsän eläimet -lahjapaperi
lahjapalvelu
Kauriit-lahjapaperi
lahjapalvelu
Punainen Tonttu-lahjapaperi