Koikkela Kustannus on Siikajokivarressa, Ruukissa toimiva ja Kirsi-Maria Hiltusen pyörittämä pienkustantamo, joka haluaa tarjota laadukkaita, kotimaisia tuotteita eli lastenkirjoja, runokirjoja, romaaneja, kortteja, kirjanmerkkejä, tarroja ja muuta mukavaa lapsille ja aikuisille. Voit ostaa Koikkelan tuotteita Koikkelan omasta verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä.

Kirjojen, postikorttien ja kirjanmerkkien lisäksi Koikkelan siipien alle kuuluu mahtavia sosiaalisen median juttuja: Instan ja Facen lisäksi Koikkela Kustannuksen YouTube-kanava mm. runoille ja tarinoille, lapsille oma YouTube-kanava, jolla seikkailee mm. Koikkelan oma gekkoperhe, sekä perheblogi Koikkelasta kajahtaa! omine YouTubeineen ja muine SoMe-kanavineen. Onpa Kirsi-Maria mukana taiteellisella YouTube-kanavalla Kaksi haaveilijaa. Tervetuloa tutustumaan! 🤩

Koikkela Kustannus on taiteilijasielu Kirsi-Maria Hiltusen Suuri Unelma: oma, värikäs, tunteikas maailma, johon ihmisten on ihana tulla ja josta he saavat monenlaisia ajatuksia, ideoita ja oivalluksia mukaansa! Mukaan ihmeelliseen maailmaan on innostunut Kirsi-Marian sisko (myöskin taiteilijasielu) Anne-Riikka Hanhela, ystävä Tiina Pietarila, revonlahtinen Markus Kuotesaho ja oululainen Arto Annala. Yhdessä haluamme tarjota tarinoita & tunteita!

Lisää ihania kirjoja ja muita juttuja on suunnitteilla kaikenikäisille – pysy siis kuulolla!

Kiitos, kun tuet Suurta Unelmaani. 😘🤗

Ostamalla Koikkelan kirjoja tuet suomalaista työtä, vastuullisesti!

Koikkela Kustannuksen tuotteet on tehty ja painettu Suomessa ympäristö huomioon ottaen – lue lisää vastuullisuudesta.

Koikkela Kustannus on osa Kirsi-Maria Hiltusen toiminimeä Kirsi-Maria Koikkelasta (Y-tunnus 2905529-1).

Tutustu Koikkelan tarinaan.

Koikkela Kustannus syntyi hiljalleen, Kirsi-Marialle itselleenkin yllätyksenä.

Mistä nimi Koikkela?

Koikkela-nimi juontaa juurensa Kirsi-Marian ja hänen perheensä tonttiin, joka sai puolestaan nimensä Kirsi-Marian hellittelynimestä.

Kirsi-Marian mies, Reni, alkoi aikanaan kutsumaan rakastaan Koikkeliksi. Niinpä kun pari osti tulevalle kodilleen Siikajoen rannalta tontin ja pääsi nimeämään sen suuremmasta alueesta lohkottaessa, tontin nimeksi laitettiin Koikkela – Koikkelihan asuu tietenkin missäs muualla, kuin Koikkelassa!

Kun Kirsi-Maria myöhemmin perusti oman pienkustantamon, tuli sille nimeksi ehdottomasti Koikkela Kustannus. Nimi kertoo pienkustantamon juurista ja siitä kotiseudusta, josta pienkustantamo ponnistaa; juuret vahvasti maaseudulla, virtaavan joen rannalla.

Lue Koikkelan sivuilta, mikä Koikkela Kustannus onkaan!
Koikkela Kustannus
Toiminimi Kirsi-Maria Koikkelasta
T:mi Kirsi-Maria Koikkelasta
sisäpiiri lukutoukille
Lukutoukan oma kerho 📕 💖