Lasten puuhakirjat Koikkelalta on testattu toimiviksi Kirsi-Marian lasten toimesta! Puuhakirjat sisältävät paljon väritettävää ja tekemistä. Lisäksi kaikki puuhakirjat sisältävät enemmän tai vähemmän lukemista, joten ne kannustavat lasta lukemisen pariin! Kokonaan kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Klikkaa kirjan nimeä listalta saadaksesi lisätietoa tai skrollaa alaspäin, niin näet lyhyet kuvaukset kaikista puuhakirjoista.

Lyhyet kirjaesittelyt

Roosan ja Eepin puuhakirja

lasten lorukirja
Lasten kuvittama lorukirja väritettäväksi, täynnä puuhaa!

Roosan ja Eepin puuhakirja on täysin uudenlainen lasten kuvittama, väritettävä lorukirja. Ihanat, mielikuvitusekkaat kuvat ovat taiteilleet Koikkelan Kiikin lapset eli Roosa-Ilona Mäki-Uuro ja Eemil-Eepi Mäki-Uuro. Kuvitukset on koottu heidän vuosien varrella tekemistään parhaista kuvista. Hauskat lorut kirjoittanut Kirsi-Maria Hiltunen eli Kiiki. Väritä oma, persoonallinen lorukirja!

Alakko nää värittää? Tehtäviä ja värityskuvia Oulusta

tehtäväkirja
Alakko nää värittää? on melkoinen puuhapaketti: se sisältää 72 sivun verran monenlaisia tehtäviä!

Alakko nää värittää? on 72-sivuinen, monipuolinen puuhakirja, jossa seikkailevat saturomaanista tutut eläinhahmot. Monet tehtävistä liittyvät jollain tavalla Ouluun. Soveltuu erityisen hyvin alakouluikäisille. Laatinut Kirsi-Maria Hiltunen, kuvitukset Kirsi-Maria Hiltunen ja Eija Järvelä.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!

personoitu kirja lapselle
Lastenkirja Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit yhdistää lukukirjan ja puuhakirjan: lapsi pääsee itse kuvittamaan!

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit on täysin uudenlainen lastenkirja, jonka pääsee kuvittamaan itse! Kuvittajana pääset käyttämään mielikuvitustasi, miettimään ja piirtämään hahmot ja paljon mukavaa, mm. synttärikakun ja naamiaishahmoja. Lopputuloksena on personoitu kirja, jota on ihana lukea uudelleen ja uudelleen- ja jää ihana muisto piirustushetkistä. Soveltuu kaikille, jotka tykkäävät piirtää! Tekijä Kirsi-Maria Hiltunen.

Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

Värityskirja ja tehtäviä lapsille
Lapsille hauska puuhakirja täynnä värityskuvia ja tehtäviä.

Hauska puuhakirja Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä sisältää veikeitä hahmoja, monipuolisia tehtäviä ja paljon väritettävää. Kirsi-Maria Hiltusen kuvittama ja laatima puuhakirja soveltuu erityisen hyvin 4-8-vuotiaille.

Kotimaiset puuhakirjat lapsille

avainlippuKuten kaikki muutkin Koikkelan paperituotteet (ja lähes kaikki muutkin tuotteet), puuhakirjat ovat kokonaan kotimaista tuotantoa. Puuhakirjan laatijat ovat suomalaisia, ja kirjat painetaan Rannikon Laatupainossa Vihannissa.

Koikkelan lasten puuhakirjat ja valtaosa muista Koikkelan tuotteista ovat saaneet Avainlipun merkiksi kotimaisuudesta. Lasten puuhakirjat ja satukirjat ovat myös tutkitusti toimivia: suunnittelussa mukana ovat Kirsi-Marian lapset antamassa arvokasta palautetta!