Aikuisten avainlippuvärityskirjat ja puuhakirjat kuuluvat Koikkela Kustannuksen valikoimiin. Tuotteet on suunnitellut Kirsi-Maria Hiltunen, ja ne on painettu Laatupainossa Vihannissa. Koikkelan kirjoille on myönnetty avainlippu kotimaisuuden merkiksi. Lue lisää vastuullisuudesta.

Jatkossa tulossa lisää tehtävää aikuiseen makuun!

Lukupäiväkirja Luetut kirjat

lukupäiväkirja
Kaunis lukupäiväkirja kahdessa sävyssä: pinkki ja taivaansininen. Tämä kirja lukuhaasteineen kannustaa lukemaan monipuolisesti!

Kirsi-Maria Hiltusen laatima lukupäiväkirja kannustaa lukemaan ja haastaa tarttumaan monenlaisiin kirjoihin. Sisältää paljon tilaa luetuille kirjoille sekä lukuhaasteita. Ihana itselle, upea lahja lukutoukalle. Saatavilla pinkkinä ja taivaansinisenä. Tutustu.

Pariskunnan puuhakirja – täydellinen lahja omalle Rakkaalle!

lahja pariskunnalle
Keskustelunaiheita ja tehtäviä pariskunnille!

Kirsi-Maria Hiltusen laatima Pariskunnan puuhakirja tarjoaa hauskoja tehtäviä ja keskustelunaiheita pariskunnille. Myynnissä nyt toinen painos suositusta teoksesta. Täydellinen lahja hääparille tai muulle juhlapäivää viettävälle parille tai omalle Rakkaalle. Tutustu kirjaan.

Huom. toimittaja, kirjabloggaaja

Toimittajana tai arvostettuna kirjabloggaajana voit saada ilmaisen arvostelukappaleen Koikkelan kirjoista. Jos aikuisten värityskirjat tai puuhakirjat kiinnostavat, lähetä sähköpostia osoitteeseen

kirsimaria.hiltunen {et} koikkela.fi

ja kerro, mihin tarkoitukseen ja mihin osoitteeseen arvostelukappaleen tarvitset. Lue lisää SoMe-yhteistyöstä.

Jotta tiedät uutuuksista, kuten uusista värityskirjoista ja puuhakirjoista aikuisille, kannattaa liittyä Koikkelan sisäpiiriin. Lue lisää sisäpiiristä!