Kotiinkuljetus Koikkelan tuotteille koko Suomessa! Tilaa Koikkelan verkkokaupasta ja saat tuotteet halutessasi kätevästi suoraan kotiisi, tai jos lähetät tuotteita lahjaksi, suoraan lahjansaajan kotiin.

Huomaa, että mm. yksittäiset kirjat mahtuvat niin pieneen pakettiin, että ne voidaan jakaa postilaatikkoon/luukkuun. Mutta jos tilaat isompia tuotteita tai enemmän tuotteita kerralla, paketti jaetaan noutopisteeseen haettavaksi. Tässä tapauksessa kotiinkuljetus on oiva vaihtoehto etenkin, jos lähin Posti, Matkahuolto tai Postin automaatti sijaitsee kauempana.

Jos tilaat paketin kotiinkuljetuksella, Postista ollaan yhteydessä ennen jakelua ja sovitaan kotiinkuljetuksen aika. Postin kotiinkuljetuspalvelu on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa klo 9-21, muualla pääsääntöisesti klo 9-16.

Tarkistathan, että laitat tilaukseen puhelinnumeron oikein, jotta kotiinkuljetus voidaan järjestää. Jos lähetät paketin jollekin toiselle, lisää vastaanottajan puhelinnumero ja varmista, että se on oikein.

Kotiinkuljetusmaksu 20,00€ (sis. alv 24%) lisätään tilauksen päälle.

HUOM. Voit tilata tuotteita myös lahjaksi päivänsankarille kotiinkuljetuksen avulla! Ihana tapa muistaa läheistä, ystävää, lasta. ❤️ Katso tietoa lahjapalvelusta.