Tulosta värityskuvia aikuiselle tältä sivulta omaan käyttöön. Tulostettavia kuvia tulee lisää, jahka ehdin niitä tänne laittaa. Muista myös tutustua Koikkelan aikuisille suunnattuun kirjallisuuteen ja kortteihin!

Antiikin ajan kreikkalainen nainen

Tästä voit tulostaa antiikin ajan kreikkalaisen naisen, piirtänyt Kirsi-Maria Hiltunen. Voit ostaa samaisen kuvan värityskorttina Koikkelan verkkokaupasta.

tulosta värityskuvia aikuiselle
Tulosta antiikin ajan kreikkalainen nainen

Tulosta värityskuvia aikuiselle sisältäen mustaa huumoria!

Tulosta tästä korona-aiheinen värityskuva kaskun kera – varoitus: sisältää mustaa huumoria! Piirtänyt Kirsi-Maria Hiltunen. (Kuvan on inspiroinut oikea painajainen, jonka Kiiki näki heti pandemia-ajan alussa. Tiedättehän painajaisunet, joissa on kauheassa tilanteessa, mutta ei kerta kaikkiaan pääse mihinkään! Ja ympärillä kuhisee ihmismassa!)

Tulosta värityskuvia aikuiselle
Tulosta värityskuva aikuiseen makuun – sisältää mustaa huumoria!

Pariskunnan yhteistä aikaa

Tästä voit tulostaa ihania tehtäviä pariskunnalle – dokumentissa on neljä erilaista tehtävää. Samalla voit tutustua Pariskunnan puuhakirjaan, joka on tilattavissa Koikkelan verkkokaupassa. Kirja sisältää paljon lisää hauskaa puuhaa ja on täydellinen lahja Hänelle tai tuttavapariskunnalle tai vaikka hääparille!

hauskaa tekemistä pariskunnalle
Tulosta hauskaa tekemistä pariskunnalle! Sisältää neljä esimerkkitehtävää ihanasta Pariskunnan puuhakirjasta.