Vieraskynä: lastenkirja-arvostelu @kotoillenkirjakourassa

Lastenkirja-arvostelu: Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla

Lastenkirja-arvostelu: @kotoillenkirjakourassa testasi ja arvioi lastensa eli 3-vuotiaan ja eskarilaisen kanssa lastenkirjan Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla sekä siihen liittyvän puuhakirjan Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä.
Kiitos ihanasta palautteesta. ?

Lastenkirja-arvostelu julkaistu alunperin tilillä @kotoillenkirjakourassa 11.4.2019

Saimme jo helmikuussa suloisen tutustumispaketin, kiitos @koikkelakustannus !  Saimme tutustua ihanaan Hilpertti Hiireen sekä hänen ystäviinsä sekä satu- että puuhakirjan muodossa.

Meidän vajaa 3-vuotias kuopus piti satukirjasta, joka opettavaisen tarinan lisäksi tarjosi myös mietittävää ja etsittävää sekä äidille että tyttärelle. Satu oli pienemmälle aavistuksen liian pitkä mutta esikoinen jaksoi kuunnella sadun jo hyvin. Äitinä tietysti pidin tarinan sanomasta, mm. ystävyydestä ja toisten auttamisesta. Puuhakirja innosti tulevan eskarilaisen sekä väritys- että tehtäväpuuhiin useina hetkinä ja tärkeintä tietysti oli että värimaailma vastasi satukirjan kuvia! ?

Kiitos vielä Kirsi-Maria Hiltunen ja Koikkela Kustannus hauskoista ja innostavista luku- ja puuhahetkistä! ?

Toivottaa @kotoillenkirjakourassa

Alkuperäinen lastenkirja-arvostelu julkaistu Instagramissa kotoillenkirjakourassa-tilillä (päiväys 11.4.2019 )

PS: Jos olet SoMe-vaikuttaja – esimerkiksi olet suosittu bloggaaja tai Instagramin pitäjä ja etsit yhteistyökumppaneita – voit saada arvioitavaksi ja arvosteltavaksi Koikkela Kustannuksen kirjoja, kuten lastenkirjoja, proosaa tai runokirjoja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *