Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Lumoavat lastenkirjat

Lukemista lapsille ja perheille! Lumoavat lastenkirjat värikkäine kuvineen sopivat monenikäisille lapsille. Sekä hauskat tarinat että ihana kuvitus ovat Kirsi-Marian käsialaa. Kirjat on testattu ja hyviksi havaittu Kirsi-Marian omien lasten toimesta!

Runsaasti kuvia sisältävät suurikokoiset kirjat sopivat syntymäpäivä- tai joululahjaksi omalle lapselle, kummilapselle, lapsenlapselle tai lapsen kaverille – kenelle vain, joka pitää hyvistä tarinoista ja kauniista kuvista.

Hauskoissa puuhakirjoissa riittää värittämistä ja tekemistä!

Lastenkirjat soveltuvat noin 4-8-vuotiaille lapsille, tietenkin lapsesta riippuen. Pienemmät lapset pitävät esimerkiksi lastenkirjan suurista Etsi-kuvista, isommat lapset voivat harjoitella lukemista kirjojen avulla.

Uudenlaista tekemistä ja lukemista lapsille löydät täältä! Tuotteet on painettu mm. Joutsenmerkin saaneessa Painotalo Plus Digitalissa Lahdessa. Lue lisää vastuullisuudesta.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit on täysin uudenlainen lastenkirja, jossa lapsi (tai aikuinen) pääsee itse kuvittamaan tarinan! Tarina kertoo sisaruksista Aliisa ja Eetvartti, jotka lähtevät ystävän luo synttäreille. Pääset käyttämään mielikuvitusta, miettimään kirjat hahmot ja piirtämään heidät, piirtämään synttärikakun ja muuta hauskaa! Lopputuloksena personoitu kirja lapselle – sitä on ihana lukea uudelleen ja uudelleen.

Slider

Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla

Värikkään lumoava lastenkirja Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla ilmestyi syksyllä 2018. Ystävyydestä ja toisten auttamisesta kertovan kirjan on kirjoittanut ja kuvittanut Kirsi-Maria Hiltunen. Tarinan lomassa tulee esitellyksi monia mukavia harrastuksia: karting, frisbeegolf, rantalentis ja uinti.

Lastenkirjan yhteistyökumppaneita ovat Siikajoen kunta, Ruukin Osuuspankki ja Ruukin FK-kerho.

Slider

Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

Hauska puuhakirja Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä hauskoine kuvineen ja monipuolisine tehtävineen ilmestyi syksyllä 2018. Veikeitä hahmoja sisältävä puuhakirja on Kirsi-Maria Hiltusen kuvittama ja laatima.

Puuhakirjan yhteistyökumppaneita ovat Siikajoen kunta, Ruukin Osuuspankki ja Ruukin FK-kerho.

Slider

Arvostelukappale

Toimittajana tai arvostettuna kirjabloggaajana voit saada ilmaisen arvostelukappaleen Koikkelan lastenkirjoista suoraan kustantajalta. Lähetä sähköpostia osoitteeseen
kirsimaria.hiltunen {et} koikkela.fi
ja kerro, mihin tarkoitukseen ja mihin osoitteeseen arvostelukappaleen tarvitset.