Lastenkirjat Oulusta! Alakko nää lukkee tai tekkee? Näissä kirjoissa seikkaillaan ihanassa pohjois-pohjalaisessa kaupungissa Oulussa. Hauskojen lukuhetkien ja tehtävien lomassa tutustumaan Oulun kaupunkiin, sen historiaan ja paikkoihin. Onko parempaa keinoa tutustuttaa lapset (koti)kaupunkiin? Tai kertoa muualla asuville tutuille omasta kotikaupungista? Kirjat ovat saaneet hyvän vastaanoton lukijoidensa keskuudessa.

”Kirjassa on paljon mielenkiintoista nippelitietoa Oulusta sovitettuna jänniin seikkailuihin. Tarinat tempaisivat mukaansa niin isomman kuin pienemmänkin lukijan. Suosittelen kyllä lämpimästi!”
Marjaana (palautetta Koikkelan verkkokaupassa)

 

”Monipuolisia tehtäviä paljon ja erilaisia haastavuus tasoja. Sisarukset voi tehdä hyvin vaikka yhdessä. Välipalojen reseptit ovat hyvä idea.”
(Asiakaspalaute Koikkelan verkkokaupassa)

Arto Annalan Alakko nää mua? Satua ja totta Oulusta -saturomaani kertoo oululaisista eläinystävyksistä eli siileistä Kasperi ja Malla, oravista Nupe ja Tiiti sekä vanhasta viisaasta variksesta Rainer. Jännittäviä ja hauskoja kommelluksia riittää ympäri Oulun kaupunkia. Ilmeikäs kuvitus Eija Järvelä.
Tutustu kirjaan lisää.

Kirsi-Maria Hiltusen Alakko nää värittää? Tehtäviä ja värityskuvia Oulusta -tehtäväkirjassa on paljon väritettävää ja monipuolisia tehtäviä. Suurin osa tehtävistä ja kuvituksista liittyy tavalla tai toisella Ouluun ja oululaisuuteen. Kuvitukset Kirsi-Maria ja Eija Järvelä.
Tutustu kirjaan lisää.

Lastenkirjasetin yhteistyökumppaneina toimivat:

Kirjat ovat saatavilla Koikkelan omasta verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä.

avainlippuMolemmat kirjat ovat täysin pohjois-pohjalaisia: tekijät ovat Oulusta ja Ruukista ja kirjat on painettu Rannikon Laatupainossa Vihannissa. Kotimaisuuden merkiksi kirjoille on myönnetty Avainlippu.