Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Koskettava proosa

Etsitkö uutta luettavaa? Koikkelalta ilmestyy mielenkiintoista proosaa! Tarjolla sekä tosipohjaisiin kokemuksiin perustuva romaani että jännittävä novellikokoelma. Tutustu alta lisää!

Slider

Novellikokoelma Milloin hän olisi vapaa?

Tarinoita vapautumisista. Runoja vapaudesta. Käperry viltin alle kirjan kanssa ja lähde matkoille viikinkiajalta tähän päivään, vuoristosta merelle, mökkirannasta vanhaan hotelliin.

Tiina Pietarilan esikoiskirja, novellikokoelma Milloin hän olisi vapaa? sisältää kuusi erilaista tarinaa ja tarjoaa jännittäviä lukukokemuksia.

Slider

Riennän, Ruut, riennän elämään itseni näköiseen

Koskettava romaani Riennän, Ruut, riennän elämään itseni näköiseen kertoo Ruutin ja Andrean rakkaustarinan; tarinan alkoholismista ja läheisriippuvuudesta; tarinan toivosta ja toipumisesta. Anne-Riikka Hanhelan tositapahtumiin pohjautuva esikoisteos on lumonnut lukijansa.

Koskettavan lukukokemuksen lisäksi kirja tarjoaa tietoa alkoholismista, läheisriippuvuudesta, niiden hoidosta ja niistä toipumisesta. Kirja antaa toivoa alkoholisteille ja heidän läheisilleen – toipuminen on mahdollista.

Arvostelukappale

Toimittajana tai arvostettuna kirjabloggaajana voit saada ilmaisen arvostelukappaleen Koikkelan kirjoista. Jos haluat uutta luettavaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen

kirsimaria.hiltunen {et} koikkela.fi

ja kerro, mihin tarkoitukseen ja mihin osoitteeseen arvostelukappaleen tarvitset.