Kirsi-Maria Hiltusen sielukkaat valokuvarunokirjat sisältävät koskettavia runoja ja herkkiä taidevalokuvia. Kirjat ovat kokonaisia taideteoksia ja sopivat lahjaksi rakkaalle, ystävälle, äidille, isälle, kummille tai mummille – kenelle vain, joka arvostaa laadukkaita, kauniita kirjoja. Huom: Koikkelan verkkokaupasta saat kirjat valmiiksi paketoituina ja halutessasi kirjailijan nimikirjoituksella!

Ihmeitä täynnä on syntymä ja kuolema

koskettavia runoja elämän ihmeestä
Runoja lohdutukseen – sitä tarjoaa valokuvarunoteos Ihmeitä on täynnä syntymä ja kuolema.

Kirsi-Maria Hiltunen elämän perusteemoja käsittelevä valokuvarunokirja Ihmeitä täynnä on syntymä ja kuolema tarjoaa erilaisia näkökulmia syntymän ja kuoleman ihmeisiin. Vaikuttava teos tuo lohtua surun keskelle ja auttaa pohtimaan elämän ihmeitä. Lue lisää!

 Tuu sie niin mieki tuun!

runoja Karjalasta
Kirsi-Maria Hiltusen esikoisrunoteos on saanut ihanaa palautetta lukijoiltaan.

Kirsi-Maria Hiltusen ensimmäinen valokuvarunokirja, Karjala-aiheinen Tuu sie niin mieki tuun!, kertoo kauniilla tavalla karjalaisuudesta, omien juurien tärkeydestä ja kaipuusta isovanhempien kotimaisemiin. Koskettavia runoja sisältävä kaunis kirja (”kuin koru!”) on saanut hyvää palautetta lukijoiltaan – myös itse evakkouden kokeneelta! Tässä ihana lahja karjalaisjuuriselle. Lue lisää!

Arvostelukappale

Toimittajana tai arvostettuna kirjabloggaajana voit saada ilmaisen arvostelukappaleen Kirsi-Maria Hiltusen kirjoista suoraan kustantajalta. Lähetä sähköpostia osoitteeseen

kauppa {et} koikkela.fi

ja kerro, mihin tarkoitukseen ja mihin osoitteeseen arvostelukappaleen tarvitset. Lue lisää SoMe-yhteistyöstä.

Huom. Tuu sie niin mieki tuun! -kirjan arvostelukappaleen lähettää BoD. Jos haluat arvioitavaksi kyseisen teoksen, ohjeet löydät kirjan esittelysivulta.

Kokonaisvaltaisia lukuelämyksiä, rakkaudella tehtyjä runoja, tunteikkaita valokuvia.