Kaikkea ihanaan lukuhetkeen! Tee lukuhetkestä ihana elämys Koikkelan kotimaisilla tuotteilla: suloinen lukupäiväkirja haastamaan kirjojen pariin, makoisia käsintehtyjä karkkeja, sulotuoksuista luomuteetä, aromikasta luomukahvia ja kauniita kirjanmerkkejä. Itselle tai lahjaksi.

Lukupäiväkirja Luetut kirjani

lukupäiväkirja
Kaunis lukupäiväkirja kahdessa sävyssä: pinkki ja taivaansininen. Tämä kirja lukuhaasteineen kannustaa lukemaan monipuolisesti!

Kaunis lukupäiväkirja kannustaa lukemaan ja vieläpä monipuolisesti! Sisältää runsaasti tilaa luetuille kirjoille sekä erilaisia lukuhaasteita. Tutustu lukupäiväkirjaan.

Kotimaiset herkut

Saisiko olla makoisia herkkuja lukuhetkeen, nam? Kotimaista totta kai!

Kotimaiset kirjanmerkit

kotimaiset kirjanmerkit netistä
Koikkelan kauniit, kotimaiset kirjanmerkit lahjaksi tai itselle.

Valikoima kirjanmerkkejä: Gekkoperhe, Lukeminen antaa siivet, Maalaismaisema, Tuu sie niin mieki tuun, Sinä johdatat minut valoon, Frisbeegolf ja uinti, Karting. Painettu Suomessa, naruttanut omin pikkukätösin Koikkelan Kiiki! Tutustu kirjanmerkkivalikoimaan.

Lukutoukan asut: t-paidat ja korvakorut

lukutoukan asut
Ihanat lukutoukan asut itselle tai lahjaksi lukutoukalle: Lukutoukan t-paidat ja Lukutoukan korvakorut. Koska lukeminen antaa siivet!

Kerro rakkaasta lukuharrastuksesta asulla! Lukutoukan korvakoruja on neljänlaisia, kaikki kotimaista käsityötä ja Avainlippu-tuotteita. Lukutoukan t-paitoja on kahdessa eri sävyssä. Suuri kokovalikoima: aikuisten koot S-XXXL, lasten koot 128 cm – 164 cm. Painettu Suomessa. Tutustu Lukutoukan asuvalikoimaan.

Lukutoukan bambuliinat

hauska tiskirätti
Lukutoukan bambuliina tuo lukurauhan! Hauska tiskirätti lukutoukille

Kotimainen, käsityönä tehty Lukutoukan siivousliina tuo lukurauhan, kokeile vaikka! Kun haluat lukurauhan, anna huushollin häslääjille tämä siivousliina käteen, niin he ymmärtävät varmasti! Ihana lahjaidea lukutoukalle. Tutustu bambuliinoihin.

Kotimaisia Avainlippu-tuotteita lukuhetkeen

avainlippuKoikkela Kustannuksen kirjanmerkit, herkut ja korvakorut ovat kokonaan kotimaisia Avainlippu-tuotteita. T-paidat painetaan Suomessa.

  • Koikkelan kirjat ja kirjanmerkit painaa Rannikon Laatupaino Vihannista, kirjanmerkkien naruttamisen hoitaa Koikkelan Kiiki itse. Avainlipputuotteita.
  • Koikkelan tikkarit ja karamellit valmistaa käsityönä Namitupa Ilmajoelta. Avainlipputuotteita
  • Koikkelan kahvit ja teet tekee pienpaahtimo Cafe Nazca Kuopiosta. Avainlipputuotteita
  • Koikkelan korvakorut suunnittelee Koikkelan Kiiki ja valmistaa käsityönä INB Design Oulusta. Avainlipputuotteita.
  • Koikkelan t-paidat suunnittelee Koikkelan Kiiki ja painaa Painopiste Raahessa.

…koska lukeminen antaa siivet!