Luomukahvi päivän lukuhetkeen – kotimaassa paahdettua, totta kai! ☕️

avainlippuKlaaran kahavia -sarja sisältää kolmenlaista erityylistä tummapaahtoista luomukahvia. Herkulliset luomukahvit on valmistanut pienpaahtimo Café Nazca Kuopiosta. Paahtimolle eettisyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Koikkelan kahveille on myönnetty avainlippu kotimaisuuden merkiksi.

Huomaa: kahvipavut tulevat pienviljelijöiltä, joten kahviin käytetyt kahvilajikkeet voivat vaihdella papujen saatavuuden mukaan. Aina voit kuitenkin luottaa siihen, että laatu pysyy yhtä hyvänä ja maku yhtä ihanana.

Alla kaikki luomukahvivaihtoehdot. Mikä on Sinulle mieluisin? ☕️
 

 
Muista myös Koikkelan lahjapalvelu: voit tilata ystävälle tai Rakkaalle lahjan valmiiksi paketoituna! Miten olisi kahvin ja kirjan yhdistelmä?

Klaaran kahavia: Lämpöhörpyt!

Makea luomukahvi makoisiin hetkiin!

Luomu-sertifioitu kahvisekoitus tulee joko pienviljelijöiltä Nueva Segoviasta Nigaraguasta tai Perun Amazonasista, 356 jäsenen APROEXPORT-yhteisöstä. AROEXPORTIN kahvituotoista osa menee tämän eristyneen yhteisön infrastruktuurin kehittämiseen.

Kahvilajikkeita, kuten Tipica, Bourbon ja Catimor, viljellään 1500-1800 metrin korkeudella. Prosessina pesty kahvi. Paahtoasteena tummapaahto (3/5).

Maultaan tämä luomukahvi on joko ruskeasokerinen, kaakaoinen ja suklainen tai aavistuksen hedelmäinen, pähkinäinen, keskitäyteläinen, makea.

Hinta 10,50€ / kahvipaketti (sis. alv 14%).

 

Klaaran kahavia: Suklaasuu

Klaaran suklainen luomukahvi suklaan ystäville!

Luomusertifioitua kahvi tulee pienviljelijöiltä Guatemalasta: joko Asproguate-osuuskunnalta Acatenangosta, joka tuottaa vuosittain vain 1000 säkkiä korkealaatuista kahvia, tai 42 naisviljelijältä laadukkaista kahvilajeista tunnetussa Guatemalan Huahuetenangon maakunnassa. Kahvi viljellään 1400-2100 metrin korkeudella, lajikkeina Caturra, Bourbon, Catuai, Pache. Prosessina pesty kahvi.

Täyteläinen kahvi on maultaan joko karamellinen, pähkinäinen, vihreäomenainen tai suklainen, trooppisen hedelmäinen, sitruksinen.

Hinta 10,50€ / kahvipaketti (sis. alv 14%).

Klaaran kahavia: Hedelmätäpinät!

Tarjoa Klaaran hedelmäistä luomukahvia – ja vieraatkin ovat täpinöissään!

Luomusertifioitu kahvisekoitus sisältää Honduran Marcalassa sijaitsevan pienviljelijöiden kahvintuottajayhdistyksen parhaiden kahvituottajien lajikkeita. Yhdistyksen tavoitteisiin kuuluu köyhyyden vähentäminen ja kestävän kehityksen edistäminen.

Kahvi kasvaa 1200-1700 metrin korkeudella, lajikkeina Catuaí, Bourbon, Caturra ja Typica tai Yellow Catuai. Prosessina pesty kahvi.

Maultaan luomukahvi on joko tummasuklainen, appelsiinimaisen hapokas tai trooppisen hedelmäinen, kuten kirsikkainen ja ananaksinen, suklainen.

Hinta 10,50€ / kahvipaketti (sis. alv 14%).

 

luomukahvi
Klaaran kahavia tarjoaa pehmeän kahvihetken: tummapaahto luomupaahtoa, kotimaista totta kai!

Katso muutkin herkut – ihaniin lukuhetkiin!