Lahjoita lapsille – yhteistyö Parasta Lapsille ry:n kanssa

lahjoita lapsille

Muistatko ne hetket lapsena, kun sait riemuita ystävien kanssa, ilman minkäänlaisia huolia? Sait leikkiä, juosta, nauraa, olla vapaa. Tunsit vain ystävyyttä, iloa, riemua.

Kaikille lapsille tällaiset hetket eivät ole itsestäänselviä. Itse asiassa, joillekin hetket ilman murheita voivat olla harvinaisia ihmeitä. Perheen tilanne voi olla sellainen, ettei lapsikaan jaksa olla lapsi, vaan taustalla on aina surua tai huolta.

Perheitä on monenlaisia, kuten myös tilanteita. Voi olla työttömyyttä, mielenterveysongelmia, pitkäaikaisia sairauksia. Ongelmia, jotka vaikuttavat koko perheen elämään, myös lapsiin.

Jokainen meistä voi kohdata ongelmia. Kaikilla tulee eteen vaiheita, jolloin kaivataan toisten tukea. Kukaan ei voi ennustaa tulevaa, eikä monille asioille voi mitään. Kaikkein vähiten tilanteille voivat lapset.

lahjoita lapsille iloa
Jokainen lapsi ansaitsee onnellisen, turvallisen lapsuuden.

Parasta Lapsille ry

Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, jonka päämääränä on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista ja hyvinvointia. Käytännössä tämä toteutetaan tarjoamalla lapsille ja lapsiperheille erilaisia leirejä, joilla pääasiana ovat yhdessäolo ja ilo. Leiritoimintaan osallistujat valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein.

Parasta Lapsille ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon järjestö. Suurin osa rahoituksesta tulee Lasten Päivän Säätiöltä ja Veikkaukselta. Toiminta on monikulttuurista.

Voit tutustua Parasta Lapsille ry:n toimintaan heidän nettisivuillaan.

Toiminnan tukeminen

On monia tapoja tukea Parasta Lapsille ry:n toimintaan, mm.

iloa lapsille
Lapsi osaa iloita ja leikkiä, jos hänelle vain annetaan siihen mahdollisuus.

Mitä hyötyä lastenkirjoista on leireillä?

Keskustelin Parasta Lapsille ry:n koordinaattorin kanssa ja osoittautui, että lapset mielellään iltaisin rauhoittuvat kirjojen parissa. Leiripäivinä on paljon kaikenlaista tekemistä, menoa ja meininkiä, joten lapset kaipaavat ennen nukkumaan menoa kirjoja. Kirjat myös kuluvat satojen lasten käsissä nopeasti, joten uusia kaivataan.

Koikkela Kustannuksen verkkokaupasta ostetut kirjat toimitetaan Parasta Lapsille ry:n Haukiputaan leireille. Voit ostaa lahjoituskirjat 20% alennuksella, ilman toimituskuluja. Yhdessä voimme tuoda iloa leiritoimintaan osallistuville lapsille.

Verkkokaupassa on monta vaihtoehtoa, mistä valita sopiva. Tässä pari esimerkkiä:

 

Lahjoita lukupaketti

lahjoita lapsille
Lahjoita lapsille lukemista Parasta Lapsille ry:n Haukiputaan leireille

Tämä tukipaketti sisältää kaksi lukukirjaa: saturomaanin ja kuvakirjan.
Hinta yhteensä 36,00€ (sis. alv 10%)
Osta tukipaketti

Lahjoita lastenkirja

lahjoita vahaosaisille lapsille
Lahjoita Parasta Lapsille ry:n Haukiputaan leireille lapsille puuhaa ja lukemista.

Tämä tukipaketti sisältää uudenlaisen, itse kuvitettavan lastenkirjan.
Hinta 8,00€ (sis. alv 10%)
Osta tukipaketti

Koikkelan verkkokaupassa voit tutustua kaikkiin tukipakettivaihtoehtoihin.

Tämän julkaisun kahdessa kuvassa leikkivät muuten meidän lapset iloisina, huolettomina. Tällaisia onnellisia hetkiä haluaisin kaikille lapsille suotavan. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *