Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Tulosta värityskuvia lapsille kotiin tai varhaiskasvatukseen

Tulosta tästä värityskuvia lapsille. Värityskuvat ja tehtävät sopivat monenikäisille lapsille käytettäväksi kotona, kerhossa, varhaiskasvatuksessa tai esikoulussa. Erityisen hyvin kuvien ja tehtävien parissa viihtyvät 4-6-vuotiaat.

“Puuhakirja innosti tulevan eskarilaisen sekä väritys- että tehtäväpuuhiin useina hetkinä.”
@kotoillenkirjakourassa, Instagram (lue koko palaute Koikkelan blogista)

Värityskuvia lastenkirjasta Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit

Nämä värityskuvat ovat uudenlaisesta lastenkirjasta, jonka lapsi pääsee kuvittamaan itse! Värityskuvat ovat kirjassa antamassa inspiraatiota ja ideoita.

Tulosta tästä lapselle värityskuvia naamiaisasuista, esimerkiksi prinsessan ja merirosvon puku, sekä värityskuvia eläimistä, kuten sammakko, hirvi ja norsu.

värityskuvat lapsille prinsessa ja velho
Värityskuva: prinsessan ja velhon asut
värityskuvat lapsille: merirosvo ja pelle
Värityskuva: pellen ja merirosvon asut

 

tulosta värityskuva lapselletulosta värityskuva lapselle

Värityskuvia lapsille Hilpertti Hiiren kirjasta

Näissä värityskuvissa seikkailevat Hilpertti Hiiren ja ystävien lastenkirjasta ja puuhakirjasta tutut hahmot: Hilpertti Hiireen, Noora Norsuun, Afelia ja Anselmi Apinaan, Ikka Norsuun ja Henri Hippoon.

Jos lapsi pitää suloisista eläimistä, tulosta tästä palapelitehtävä, jonka voi myös värittää, sekä hauska värityskuva veikeistä eläinhahmoista herkuttelemassa jäätelöillä:

Tulosta värityskuvia lapsille
Lapselle väritettävää ja tehtävää – suloiset eläinhahmot seikkailevat!

Jos lapsi pitää autoista ja autourheilusta, näissä tulostettavissa tehtävissä hauskat eläinhahmot seikkailevat kartingin parissa:

Tulosta värityskuvia lapsille
Karting-aiheisia värityskuvia ja tehtäviä lapsille

Lisää värityskuvia lapsille

Lisää värityskuvia ja tehtäviä löydät Koikkelan mahtavasta puuhakirjasta Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä, josta yllä olevat tulostettavat sivut ovat. Puuhakirjan hahmot kokeilevat erilaisia kesäisiä harrastuksia: uintia, rantalentopalloa, frisbeegolfia ja karting-ajoa. Kuvien lomassa kulkee tarina pienin tekstiosioin.

Värityskuvien lisäksi puuhakirjassa on monenlaisia tehtäviä: palapelitehtäviä, sokkeloita, eroavaisuuksien etsimistä ja muuta mukavaa.

Täysin uudenlainen puuhakirjan ja lastenkirjan yhdistelmä tarjoaa lapsille mahdollisuuden kuvittaa kokonainen lastenkirja! Lapsi pääsee mm. päättämään tarinan hahmot ja piirtämään heidät. Kuvitustehtävien lisäksi kirjassa on joitakin värityskuvia inspiraatioksi. Tutustu lisää kirjaan Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi.

Molemmissa kirjoissa on käytetty tukevaa, laadukasta paperia, jolle voi värittää huoletta tussilla tai vaikka vesiväreillä. Kovempikaan tussin painallus ei näy toisella puolella läpi, joten pienikin lapsi voi värittää tusseilla.

Puuhakirja on saatavilla Koikkelan omasta verkkokaupasta hintaan 10€ (sis. alv 10%). Myös Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit löytyy Koikkelan verkkokaupasta hintaan 10€ (sis. alv 10%). Lisäksi kirjoja on jälleenmyyjillä.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan isomman erän kirjoja esim. esikouluun, kerhoon tai varhaiskasvatukseen, ota yhteyttä! Pienkustantamo Koikkela Kustannksen tuotteet ovat laadukkaita ja täysin suomalaisia – lue lisää.

Tiesitkö, että samat veikeät eläinhahmot seikkailevat myös kirjassa Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla? Lue lisää ihanasta lastenkirjasta Koikkelan sivuilta.

Lataa Koikkela Kustannuksen esite

Koikkela Kustannuksen esite
Pienkustantamo Koikkela Kustannuksen päivitetty esite (31.05.2019)

Lataa PDF-versio esitteestä: Koikkela Kustannus esite PDF-muodossa