Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Tulosta värityskuvia lapsille kotiin tai varhaiskasvatukseen

Tulosta värityskuvia lapsille ja tutustu samalla Koikkelan ihaniin eläinhahmoihin: Hilpertti Hiireen, Noora Norsuun, Afelia ja Anselmi Apinaan, Ikka Norsuun ja Henri Hippoon.

Värityskuvat ja tehtävät sopivat monenikäisille lapsille käytettäväksi kotona, kerhossa, varhaiskasvatuksessa tai esikoulussa. Erityisen hyvin kuvien ja tehtävien parissa viihtyvät 4-6-vuotiaat.

“Puuhakirja innosti tulevan eskarilaisen sekä väritys- että tehtäväpuuhiin useina hetkinä.”
@kotoillenkirjakourassa, Instagram (lue koko palaute Koikkelan blogista)

Jos lapsi pitää suloisista eläimistä, tulosta tästä palapelitehtävä, jonka voi myös värittää, sekä hauska värityskuva veikeistä eläinhahmoista herkuttelemassa jäätelöillä:

Tulosta värityskuvia lapsille
Lapselle väritettävää ja tehtävää – suloiset eläinhahmot seikkailevat!

Jos lapsi pitää autoista ja autourheilusta, näissä tulostettavissa tehtävissä hauskat eläinhahmot seikkailevat kartingin parissa:

Tulosta värityskuvia lapsille
Karting-aiheisia värityskuvia ja tehtäviä lapsille

Lisää värityskuvia lapsille

Lisää värityskuvia ja tehtäviä löydät Koikkelan mahtavasta puuhakirjasta Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä, josta nämä tulostettavat sivut ovat. Puuhakirjassa seikkailevat (edellä mainitut) kuusi eläinhahmoa, jotka kokeilevat erilaisia kesäisiä harrastuksia: uintia, rantalentopalloa, frisbeegolfia ja karting-ajoa. Kuvien lomassa kulkee tarina pienin tekstiosioin.

Värityskuvien lisäksi puuhakirjassa on monenlaisia tehtäviä: palapelitehtäviä, sokkeloita, eroavaisuuksien etsimistä ja muuta mukavaa.

Puuhakirjassa on käytetty tukevaa, laadukasta paperia, jolle voi värittää huoletta tussilla tai vaikka vesiväreillä. Kovempikaan tussin painallus ei näy toisella puolella läpi, joten pienikin lapsi voi värittää tusseilla.

Puuhakirja on saatavilla Koikkelan omasta verkkokaupasta hintaan 10€ (sis. alv 10%) ja jälleenmyyjiltä.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan isomman erän kirjoja esim. esikouluun, kerhoon tai varhaiskasvatukseen, ota yhteyttä! Pienkustantamo Koikkela Kustannksen tuotteet ovat laadukkaita ja täysin suomalaisia – lue lisää.

Tiesitkö, että samat veikeät eläinhahmot seikkailevat myös kirjassa Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla? Lue lisää ihanasta lastenkirjasta Koikkelan sivuilta.

Lataa Koikkela Kustannuksen esite

Koikkela Kustannuksen esite
Pienkustantamo Koikkela Kustannuksen päivitetty esite (31.05.2019)

Lataa PDF-versio esitteestä: Koikkela Kustannus esite PDF-muodossa