Aikuisten kirjat – Koikkelalta löydät uutta lukemista aikuiseen makuun. Proosaa, runoutta, puuhaa. Osa kirjoista saatavana myös e-kirjana. Kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Klikkaa kirjan nimeä listalta saadaksesi lisätietoa tai skrollaa alaspäin, niin näet lyhyet kuvaukset kaikista kirjoista.

Proosa

Runokirjat / taidekirjat

Aikuisten puuhakirjat

Lyhyet kirjaesittelyt

Proosa

Elämäkerta: Markus Kuotesaho – legenda jo eläessään

kirja Markus Kuotesahosta
Elämäkerta Markus Kuotesahosta

Auktorisoitu elämäkerta tunnetusta transvestiitista ja romunkerääjästä Markus Kuotesahosta. Lue, kuinka Markuksesta tuli kaikkien tuntema romutransu! Tutustu kirjaan.

Novellikokoelma Milloin hän olisi vapaa?

novellikokoelma kirja
Tiina Pitarilan esikoiskirja vie lukijan matkoille meriltä vuoristoon, mökkirannasta vanhaan hotelliin.

Lähde matkoille viikinkiajalta tähän päivään, vuoristosta merelle, mökkirannasta vanhaan hotelliin. Tiina Pietarilan esikoisteos Milloin hän olisi vapaa? sisältää kuusi erilaista novellia sekä runoja tarjoten jännittäviä lukukokemuksia. Lue lisää!

Saatavana myös E-kirjana.

Riennän, Ruut, riennän elämään itseni näköiseen

alkoholisti ja läheisriippuvuus
Anne-Riikka Hanhelan esikoisromaani Riennän, Ruut, riennän elämään itseni näköiseen

Anne-Riikka Hanhelan esikoisromaani, koskettava rakkaustarina Riennän, Ruut, riennän elämään itseni näköiseen kertoo alkoholismista ja läheisriippuvuudesta; toivosta ja toipumisesta. Tositapahtumiin pohjautuva kirja tarjoaa paitsi riipaisevan suoraa kerrontaa, myös tietoa alkoholismista, läheisriippuvuudesta, niiden hoidosta ja niistä toipumisesta. Lue lisää!

Saatavana myös E-kirjana.

Runokirjat

Ihmeitä täynnä on syntymä ja kuolema

koskettavia runoja elämän ihmeestä Runoja lohdutukseen – sitä tarjoaa valokuvarunoteos Ihmeitä on täynnä syntymä ja kuolema.

Kirsi-Maria Hiltunen valokuvarunokirja Ihmeitä täynnä on syntymä ja kuolema tarjoaa näkökulmia syntymän ja kuoleman ihmeisiin. Vaikuttava teos tuo lohtua surun keskelle ja auttaa pohtimaan näitä elämän mysteerejä. Lue lisää!

Tuu sie niin mieki tuun!

runoja Karjalasta Kirsi-Maria Hiltusen esikoisrunoteos on saanut ihanaa palautetta lukijoiltaan.

Kirsi-Maria Hiltusen ensimmäinen taidevalokuvarunokirja Tuu sie niin mieki tuun! kertoo karjalaisuudesta, omien juurien tärkeydestä ja kaipuusta isovanhempien menetetylle kotiseudulle. Koskettavia runoja sisältävä kaunis kirja (”kuin koru!”) on saanut hyvää palautetta lukijoiltaan. Ihana lahja karjalaisjuuriselle. Lue lisää!

Aikuisten puuhakirjat

Lukupäiväkirja – innosta lukemaan monipuolisesti!

lukupäiväkirja
Kaunis lukupäiväkirja kahdessa sävyssä: pinkki ja taivaansininen. Tämä kirja lukuhaasteineen kannustaa lukemaan monipuolisesti!

Lukupäiväkirjaan Luetut kirjani listaat lukemasi kirjat, annat niille arviot, kirjaat ylös lukuvinkkejä ja haastat itsesi monipuoliseen lukemiseen erilaisten lukuhaasteiden avulla. Ihana itselle, upea lahjaksi lukutoukalle.

Pariskunnan puuhakirja – ihana lahja hääparille tai omalle Rakkaalle!

lahja pariskunnalle
Keskustelunaiheita ja tehtäviä pariskunnille!

Pariskunnan puuhakirja tarjoaa hauskoja tehtäviä, kuten sanaselitystä, ja keskustelunaiheita pariskunnille. Suositusta kirjasta on nyt menossa toinen painos. Täydellinen lahja hääparille, juhlapäiväänsä viettävälle parille tai omalle Rakkaalle.

Kotimaiset kirjat aikuisille

avainlippuKotimaisuus on tärkeä arvo Koikkelalle. Niinpä kaikki Koikkelan kirjat, myös aikuisten kirjat, painetaan paikallisesti Rannikon Laatupainossa Vihannissa. Koikkelan kirjat ja paperituotteet ovat saaneet Avainlipun merkiksi kotimaisuudesta.

…koska lukeminen antaa siivet!