Lukemista lapsille – näiden satukirjojen parissa lapsi viihtyy! Ihania luku- ja katselukirjoja 4-12-vuotialle luettavaksi lapselle itse tai yhteisiin lukuhetkiin.

Koikkelan lastenkirjojen suunnittelussa ja arvokkaan palautteen antajina ovat mukana Kiikin lapset Roosa ja Eepi. Kokonaan Suomessa tehtyjä – Koikkelan kirjoille on myönnetty Avainlippu merkiksi kotimaisuudesta.

Klikkaa kirjan nimeä karusellista tai katso lyhyet esittelyt alempaa.
Ja jos kaipaat lapselle myös puuhaa, katso Koikkelan lasten puuhakirjat!

Lyhyet kirjaesittelyt

Roosan ja Eepin puuhakirja

lasten lorukirja
Lasten kuvittama lorukirja väritettäväksi, täynnä puuhaa!

Roosan ja Eepin puuhakirja on täynnä ihania loruja, joiden inspiraationa ovat olleet Koikkelan Kiikin lasten piirrokset. Lorukirjan kuvitukset ovat Kiikin lasten eli Roosa-Ilona Mäki-Uuron ja Eemil-Eepi Mäki-Uuron taiteilemat. Lorukirjasta saa tehtyä omanlaisen, sillä kaikki kuvitukset ovat väritettäviä. Lopputuloksena saat persoonallisen lorukirjan!

Alakko nää mua? Satua ja totta Oulusta

lastenromaani

Alakko nää mua? on lasten saturomaani, jossa suloiset eläinystävykset seikkailevat ympäri Oulua. Jännittävän hauskoja tarinoita siileistä Kasperi ja Malla, oravista Nupe ja Tiiti sekä vanhasta Rainer-variksesta. Ihka oikeaa lastenromaania on ihana lukea lapsen itse tai yhdessä aikuisen kanssa vaikka luku kerrallaan.

Kirjoittanut Arto Annala, kuvitus Eija Järvelä. Kirjan yhteistyökumppaneina toimivat Museo- ja tiedekeskus Luuppi, Oulun lastenkulttuurikeskus, Ruskotunturi, SaagaShop, Kahvila Kiikku, ChocoComnia ja Leluaitta.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!

personoitu kirja lapselle
Lastenkirja Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit yhdistää lukukirjan ja puuhakirjan: lapsi pääsee itse kuvittamaan!

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit on täysin uudenlainen lastenkirja, jonka lapsi (tai aikuinen) saa kuvittaa ihan itse! Tarina kertoo sisaruksista Aliisa ja Eetvartti, jotka lähtevät ystävän luo synttäreille. Päästä mielikuvitus valloilleen ja viimeistele kirja omilla kuvituksillasi. Lopputuloksena personoitu kirja lapselle – sitä on ihana lukea uudelleen ja uudelleen. Tekijä Kirsi-Maria Hiltunen.

Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla

lukemista lapsille
Hauska lastenkirja lahjaksi! Lastenkirjan teemoina ystävyys, toisten auttaminen ja harrastukset.

Värikäs lastenkirja Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla sisältää nimensä mukaisesti hauskan tarinan ystävyydestä ja toisten auttamisesta. Tarinan lomassa tulee esitellyksi monia mukavia harrastuksia: karting, frisbeegolf, rantalentis ja uinti. Kirjoittanut ja kuvittanut Kirsi-Maria Hiltunen.

Lastenkirjan yhteistyökumppaneita ovat Siikajoen kunta, Ruukin Osuuspankki ja Ruukin FK-kerho.