avainlippuEtsitkö uutta luettavaa? Koikkelalta ilmestyy mielenkiintoista proosaa! Tarjolla sekä tosipohjaisiin kokemuksiin perustuva romaani että jännittävä novellikokoelma. Tutustu alta lisää!

Koikkelan kirjat painetaan Laatupainossa Vihannissa, vanhemmat painokset Lahden PPD:llä. Koikkelan kirjoille on myönnetty avainlippu merkiksi kotimaisuudesta.

Elämäkertakirja Markus Kuotesaho – legenda jo eläessään

kirja Markus Kuotesahosta
Elämäkerta Markus Kuotesahosta

Auktorisoitu elämäkertakirja kaikkien tuntemasta romunkerääjästä, transvestiitista Markus Kuotesahosta. Kuinka Markuksesta tuli kaikkien tuntema romutransu? Tutustu kirjaan!

Novellikokoelma Milloin hän olisi vapaa?

novellikokoelma kirja
Tiina Pitarilan esikoiskirja vie lukijan matkoille meriltä vuoristoon, mökkirannasta vanhaan hotelliin.

Tarinoita vapautumisista. Runoja vapaudesta. Käperry viltin alle kirjan kanssa ja lähde matkoille viikinkiajalta tähän päivään, vuoristosta merelle, mökkirannasta vanhaan hotelliin.

Tiina Pietarilan esikoiskirja, novellikokoelma Milloin hän olisi vapaa? sisältää kuusi erilaista tarinaa ja tarjoaa jännittäviä lukukokemuksia. Lue lisää!

Riennän, Ruut, riennän elämään itseni näköiseen

alkoholisti ja läheisriippuvuus
Anne-Riikka Hanhelan esikoisromaani Riennän, Ruut, riennän elämään itseni näköiseen

Koskettava romaani Riennän, Ruut, riennän elämään itseni näköiseen kertoo Ruutin ja Andrean rakkaustarinan; tarinan alkoholismista ja läheisriippuvuudesta; tarinan toivosta ja toipumisesta. Anne-Riikka Hanhelan tositapahtumiin pohjautuva esikoisteos on lumonnut lukijansa.

Koskettavan lukukokemuksen lisäksi kirja tarjoaa tietoa alkoholismista, läheisriippuvuudesta, niiden hoidosta ja niistä toipumisesta. Kirja antaa toivoa alkoholisteille ja heidän läheisilleen – toipuminen on mahdollista. Lue lisää!

Arvostelukappale

Toimittajana tai arvostettuna kirjabloggaajana voit saada ilmaisen arvostelukappaleen Koikkelan kirjoista. Jos haluat uutta luettavaa ja arvioitavaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen

kirsimaria.hiltunen {et} koikkela.fi

ja kerro, mihin tarkoitukseen ja mihin osoitteeseen arvostelukappaleen tarvitset.

Lue lisää SoMe-yhteistyöstä.