Jääkiekko-värityskuva Suomi-leijona | Jääkiekon MM-kotikulta 2022

jääkiekko värityskuva

Jipiiii! Sieltä se tuli!!! Nimittäin jääkiekon MM-kisojen kotikulta! Voi kunpa olisin ollut paikalla. Kotikatsomossakin riitti meininkiä, jännitystä, hikeä, kyyneleitä, pomppua, huutoa, intoa, kauhua, ärsytystä, villiintymistä, ihastumista, epäuskoa, luottamusta, intoa, iloa ja riemua! Kyllä kirjatoukan elämään jäkistäkin mahtuu!

Ja täytyy sanoa: kyllä tämä kotikulta oli yhtä makea kuin vuoden 1995 ensimmäinen kulta! Mahtava nähdä ihmisten riemuitsevan tästä yhtä paljon ja yhtä innolla.

Onnea meidän upealle leijonajoukkuelle: pelaajille, valmentajille, tuki- ja taustajoukoille. Järjestitte meille loistavat kisat, jotka huipentuivat jännittävään finaaliin ja kultamitaliin.

Historiallisen kotikullan kunniaksi, tästä löydät Suomi-leijona värityskuvan. Tulosta ja väritä upea leijona ja onnittelu-tekstit, piirtänyt allekirjoittanut.

Jos pidät leijona-kuvasta, voit ostaa Koikkelan verkkokaupasta väritettävän Rohkea kuin leijona -kortin. Kukahan ystäväsi, läheisesi ansaitsee oman leijona-kortin? ?

Jääkiekko-värityskuva

Klikkaa & tulosta & väritä tästä oma Suomi-leijonasi eli jääkiekko-värityskuva:

jääkiekko värityskuva

Upeaa Suomi-Leijonat! Ja ensi vuonna taas huudetaan ja jännitetään! ?????

Terveisin ikuinen jäkisfani

PS. Lisää tulostettavia värityskuvia löydät aikuisille ja lapsille näiltä sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *