Lastenkirjat – Koikkelalta löydät uutta lukemista ja puuhaa lapsille. Koikkelan lastenkirjat on testattu toimiviksi Kirsi-Marian lasten toimesta! Huomaa, että myös puuhakirjoissa on enemmän tai vähemmän lukemista eli nekin kannustavat lukemaan! Kokonaan kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Klikkaa kirjan nimeä listalta saadaksesi lisätietoa tai skrollaa alaspäin, niin näet lyhyet kuvaukset kaikista kirjoista.

Lukemista lapsille

Lasten puuhakirjat

Lyhyet kirjaesittelyt

Lukemista lapsille (satukirjat, kuvakirjat)

Roosan ja Eepin puuhakirja

lasten lorukirja
Lasten kuvittama lorukirja väritettäväksi, täynnä puuhaa!

Roosan ja Eepin puuhakirja on itse väritettävä lorukirja, jonka kuvitukset ovat taiteilleet Koikkelan Kiikin lapset Roosa-Ilona Mäki-Uuro ja Eemil-Eepi Mäki-Uuro. Hauskat lorut on kirjoittanut kuvitusten pohjalta Kirsi-Maria Hiltunen eli Kiiki. Väritä itsellesi persoonallinen lorukirja!

Alakko nää mua? Satua ja totta Oulusta

lastenromaani

Alakko nää mua? on ihka oikea lasten saturomaani, jossa suloiset eläinystävykset seikkailevat ympäri Oulua. Tutustu siileihin Kasperi ja Malla, oraviin Nupe ja Tiiti sekä vanhaan varikseen Rainer, joka kertoo tarinoita ja historiaa Oulusta! Soveltuu erityisen hyvin alakouluikäisille. Kirjoittanut Arto Annala, kuvitus Eija Järvelä.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!

personoitu kirja lapselle
Lastenkirja Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit yhdistää lukukirjan ja puuhakirjan: tämän kirjan lapsi pääsee itse kuvittamaan!

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit on uudenlainen lastenkirja, jonka pääsee kuvittamaan itse! Tarinassa sisarukset Aliisa ja Eetvartti lähtevät ystävän luo synttäreille – matkalla Aliisa ja Eetvartti auttavat Aukustia ja perillä odottavat riemukkaat Einojohanneksen synttärikemut! Tarina kulkee läpi kirjan, mutta kuvitukset saat tehdä oman mielikuvituksesi mukaan! Lopputuloksena on persoonallinen kirja, jota on ihana lukea uudelleen ja uudelleen. Tekijä Kirsi-Maria Hiltunen.

Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla

lukemista lapsille
Hauska lastenkirja lahjaksi! Lastenkirjan teemoina ystävyys, toisten auttaminen ja harrastukset.

Hauska lastenkirja Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla sisältää paljon lukemista ja myös tekemistä! Ystävyydestä ja toisten auttamisesta kertovan kirjan on kirjoittanut ja kuvittanut Kirsi-Maria Hiltunen. Tarinan lomassa tulee esitellyksi monia mukavia harrastuksia: karting, frisbeegolf, rantalentis ja uinti. Soveltuu erityisen hyvin 4-8-vuotiaille.

Puuhakirjat

Roosan ja Eepin puuhakirja

lasten lorukirja
Lasten kuvittama lorukirja väritettäväksi, täynnä puuhaa!

Roosan ja Eepin puuhakirja on upea värityskirjan ja lorukirjan yhdistelmä, jonka kuvitukset ovat Koikkelan Kiikin lasten eli Roosa-Ilona Mäki-Uuron ja Eemil-Eepi Mäki-Uuron tekemät. Jokaisella aukeamalla paljon väritettävää ja Etsi kuvasta -tehtäviä. Lisäksi joka aukeamalla joko loru tai vitsejä, Kirsi-Maria Hiltusen kirjoittamia. Lopputuloksena persoonallinen, itse väritetty lorukirja!

Alakko nää värittää? Tehtäviä ja värityskuvia Oulusta

tehtäväkirja
Alakko nää värittää? on melkoinen puuhapaketti: se sisältää 72 sivun verran monenlaisia tehtäviä!

Alakko nää värittää? on 72-sivuinen, monipuolinen puuhakirja, jossa seikkailevat saturomaanista tutut eläinhahmot. Monet tehtävistä liittyvät jollain tavalla Ouluun. Soveltuu erityisen hyvin alakouluikäisille. Laatinut Kirsi-Maria Hiltunen, kuvitukset Kirsi-Maria Hiltunen ja Eija Järvelä.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!

personoitu kirja lapselle
Lastenkirja Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit yhdistää lukukirjan ja puuhakirjan: lapsi pääsee itse kuvittamaan!

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit on täysin uudenlainen lastenkirja, jonka pääsee kuvittamaan itse! Kuvittajana pääset käyttämään mielikuvitustasi, miettimään ja piirtämään hahmot ja paljon mukavaa, mm. synttärikakun ja naamiaishahmoja. Lopputuloksena on personoitu kirja, jonka pariin on mukava palata lukuhetkenä – ja jää ihana muisto piirustushetkistä. Soveltuu kaikille, jotka tykkäävät piirtää! Tekijä Kirsi-Maria Hiltunen.

Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

Värityskirja ja tehtäviä lapsille
Lapsille hauska puuhakirja täynnä värityskuvia ja tehtäviä.

Hauska puuhakirja Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä sisältää veikeitä hahmoja, monipuolisia tehtäviä ja paljon väritettävää. Kirsi-Maria Hiltusen kuvittama ja laatima puuhakirja soveltuu erityisen hyvin 4-8-vuotiaille.

Kotimaiset kirjat lapsille

avainlippuKoikkelan lastenkirjat, kuten muutkin paperituotteet ja valtaosa muistakin tuotteista, ovat kokonaan kotimaisia. Lastenkirjojen kirjoittajat ja kuvittajat ovat suomalaisia, ja kirjat painetaan Rannikon Laatupainossa Vihannissa.

Koikkelan kirjat ja paperituotteet ovat saaneet Avainlipun merkiksi kotimaisuudesta.

Lastenkirjat, kuten muutkin tuotteet, tehdään rakkaudesta, ja ne tutkitusti toimivat – suunnittelussa ja arvokkaan palautteen antajina ovat Kirsi-Marian omat lapset!