Lukemista ja puuhaa lapsille & perheille! Lumoavat lastenkirjat värikkäine kuvineen sopivat monenikäisille lapsille. Hauskoissa puuhakirjoissa riittää värittämistä ja tekemistä. Kirjat on testattu ja hyviksi havaittu Kirsi-Marian omien lasten toimesta!

Lastenkirjat sopivat syntymäpäivä- tai joululahjaksi omalle lapselle, kummilapselle, lapsenlapselle tai lapsen kaverille – kenelle vain, joka pitää hyvistä tarinoista ja kauniista kuvista.

Lastenkirjoista löytyy sopivat 4-8-vuotiaalle sekä 7-12-vuotiaalle, tietenkin lapsesta riippuen. Pienemmät lapset pitävät esimerkiksi Hilpertti-lastenkirjan suurista Etsi-kuvista, isommat lapset voivat harjoitella lukemista esimerkiksi saturomaanin avulla.

avainlippuUudenlaista tekemistä ja lukemista lapsille löydät täältä – kotimaista, totta kai! Koikkelan kirjat painetaan Vihannin Laatupainossa, vanhemmat painokset on painettu Lahden PPD:llä. Koikkelan kirjoille on myönnetty avainlippu kotimaisuuden merkiksi. Lue lisää vastuullisuudesta.

Alakko nää mua? Satua ja totta Oulusta

lastenromaani

Alakko nää mua? on saturomaani, jossa suloiset eläinystävykset seikkailevat ympäri Oulua. Tutustu siileihin Kasperi ja Malla, oraviin Nupe ja Tiiti sekä vanhaan varikseen Rainer, joka kertoo tarinoita ja historiaa Oulusta! Ihka oikeaa lastenromaania on ihana lukea lapsen itse tai yhdessä aikuisen kanssa vaikka luku kerrallaan.

Kirjoittanut Arto Annala, kuvitus Eija Järvelä. Kirjan yhteistyökumppaneina toimivat Museo- ja tiedekeskus Luuppi, Oulun lastenkulttuurikeskus, Ruskotunturi, SaagaShop, Kahvila Kiikku, ChocoComnia ja Leluaitta.

Alakko nää värittää? Tehtäviä ja värityskuvia Oulusta

tehtäväkirja
Alakko nää värittää? on melkoinen puuhapaketti: se sisältää 72 sivun verran monenlaisia tehtäviä!

Alakko nää värittää? on 72-sivuinen, monipuolinen puuhapaketti. Tehtäväkirjassa seikkailevat saturomaanista tutut eläinhahmot. Monet tehtävistä liittyvät jollain tavalla Ouluun, esimerkiksi sanasokkelosta etsitään oululaisia paikkoja, kuten Rotuaari ja Lammassaari, ja rössypottutehtävässä valitaan kuvista oikeat ainesosat rössypottujen tekemiseen!

Laatinut Kirsi-Maria Hiltunen, kuvitukset Kirsi-Maria Hiltunen ja Eija Järvelä. Kirjan yhteistyökumppaneina toimivat Museo- ja tiedekeskus Luuppi, Oulun lastenkulttuurikeskus, Ruskotunturi, SaagaShop, Kahvila Kiikku, ChocoComnia ja Leluaitta.

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!

personoitu kirja lapselle
Lastenkirja Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit yhdistää lukukirjan ja puuhakirjan: lapsi pääsee itse kuvittamaan!

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit on täysin uudenlainen lastenkirja, jossa lapsi (tai aikuinen) pääsee itse kuvittamaan tarinan! Tarina kertoo sisaruksista Aliisa ja Eetvartti, jotka lähtevät ystävän luo synttäreille. Pääset käyttämään mielikuvitusta, miettimään kirjat hahmot ja piirtämään heidät, piirtämään synttärikakun ja muuta hauskaa! Lopputuloksena personoitu kirja lapselle – sitä on ihana lukea uudelleen ja uudelleen. Tekijä Kirsi-Maria Hiltunen.

Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla

lukemista lapsille
Hauska lastenkirja lahjaksi! Lastenkirjan teemoina ystävyys, toisten auttaminen ja harrastukset.

Värikkään lumoava lastenkirja Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla lumoaa lapset ja aikuiset. Ystävyydestä ja toisten auttamisesta kertovan kirjan on kirjoittanut ja kuvittanut Kirsi-Maria Hiltunen. Tarinan lomassa tulee esitellyksi monia mukavia harrastuksia: karting, frisbeegolf, rantalentis ja uinti.

Lastenkirjan yhteistyökumppaneita ovat Siikajoen kunta, Ruukin Osuuspankki ja Ruukin FK-kerho.

Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

Värityskirja ja tehtäviä lapsille
Lapsille hauska puuhakirja täynnä värityskuvia ja tehtäviä.

Hauska puuhakirja Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä hauskoine kuvineen ja monipuolisine tehtävineen tarjoaa tekemistä lapselle pitkäksi aikaa. Veikeitä hahmoja sisältävä puuhakirja on Kirsi-Maria Hiltusen kuvittama ja laatima.

Puuhakirjan yhteistyökumppaneita ovat Siikajoen kunta, Ruukin Osuuspankki ja Ruukin FK-kerho.

Arvostelukappale

Toimittajana tai arvostettuna kirjabloggaajana voit saada ilmaisen arvostelukappaleen Koikkelan lastenkirjoista suoraan kustantajalta. Lähetä sähköpostia osoitteeseen
kirsimaria.hiltunen {et} koikkela.fi
ja kerro, mihin tarkoitukseen ja mihin osoitteeseen arvostelukappaleen tarvitset.